Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate. „Nu vreau să mor, nu vreau să zac!”

Mirabela Dauer a ajuns la respectabila vârstă de 74 de ani, dar continuă să fie o persoană foarte activă. Artista a dezvăluit care sunt secretele cu care se menţine plină de energie.

03 feb. 2022, 17:37
Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate. „Nu vreau să mor, nu vreau să zac!”
Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate

Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate. Artista a dezvăluit recent care sunt secretele sale de frumusețe, dar și faptul că se teme că ar putea avea o bătrânețe dificilă.

Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate. „Nu vreau să mor, nu vreau să zac!”

Marea cântăreață a mărturisit la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV că a profitat de perioada pandemiei pentru a se axa mai mult pe propria persoană. „Nu pot să spun că eu mă iubesc. Eu nu mă iubesc, stau prost, dar am grijă de mine. Eu iubesc foarte tare viața. Și atunci, pentru că nu vreau să mor, nu vreau să zac, ca prietenii mei și oamenii mei dragi să aibă grija mea… Eu nu vreau să fiu o povară, atunci, am grijă de mine”,  a declarat Mirabela Dauer.

Dieta celebră care a distrus-o pe Mirabela Dauer. Cum i-a afectat rinichii

Artista a precizat că urmează mai multe proceduri de înfrumusețare şi că merge lunar la tratamente de cosmetică de mai bine de 50 de ani! „De la 25 de ani mă duc la cosmetică. Primii ani, mă duceam cu avionul în fiecare lună, la Târgu Mureș. Acolo am început, după care a plecat în Ungaria și am rămas aici. Acum, cu pandemia, am mai sărit câte o lună”, a spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face dezvăluiri: „Nu a fost uşor”

Cântăreața are programate trei ședințe de masaj pentru relaxare pe sătpmână, de care spune că este dependentă: „Masaj fac, de trei ori pe săptămână. Foarte rar nu fac decât de două ori. Eu sunt dependentă de masaj, deci sunt disperată. Că mă dor picioarele, că merg mult pe jos!”. Despre diete, vedeta a fost categoric㪠„Nu-mi lua mâncarea! Eu cel mai bine mănânc dimineața. Când fumam, nu fumam până nu mâncam. Pentru micul dejun renunț la orice. Mănânc de plăcere. Până acum 9 luni, de 9 ani, beam în fiecare dimineață apă cu lămâie, pe stomacul gol. Acum fac o pauză, la recomandarea medicului, dar eu nu am nicio problemă!”.