Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei: „Să nu mă caute!”. De la ce a pornit, de fapt, ruptura dintre mamă și fiu

Mirabela Dauer este o artistă consacrată a României, însă nici ea nu a fost ferită de probleme. Artista a trecut prin momente de cumpănă alături de fostul său soț și nici cu fiul său nu mai ține legătura de ani buni.

06 feb. 2024, 13:59
Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei: „Să nu mă caute!”. De la ce a pornit, de fapt, ruptura dintre mamă și fiu
Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei: „Să nu mă caute!”. De la ce a pornit, de fapt, vendeta dintre mamă și fiu

Mirabela Dauer a vorbit despre momentele grele din viața sa, despre relația cu soțul său, dar și despre motivele pentru care nu vorbește de ani buni cu fiul său, Dan Alexandru. Artista a dezvăluit că nu mai ține legătura de 20 de ani cu băiatul ei, care a rămas în grija tatălui său la divorț.

Citește și: Mirabela Dauer, imagini emoţionante cu medicul ei pe Instagram. Fanii au crezut că este vorba de fiul ei

Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei

Mirabela Dauer i-a plătit băiatului ei pensie alimentară până la vârsta majoratului, însă nu a reușit niciodată să formeze o legătură cu acesta, în ciuda tuturor încercărilor ei. Acum, la ani buni de la separare, cei doi nu mai pot avea nicio relație, astfel că artista a început să creadă că cel mai bine își vede fiecare de viața lui.

Să fie sănătos. Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a spus Mirabela Dauer la Antena 3 CNN.

Cântăreața susține că singura variantă prin care ar putea să reia relația cu fiul său ar fi ca el să o caute și să îi ceară iertare pentru greșelile făcute.

Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a mai spus artista.

Totuși, Dan Alexandru, alintat Nanu de către familie, a spus mai demult că pentru el Mirabela Dauer este o simplă cântăreață, și nicidecum mama lui, ba chiar că aceasta are să îi dea bani.

Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea Nanu, băiatul Mirabelei Dauer, în trecut.

Relația tensionată dintre cei doi este cea mai dureroasă consecință a relației pe care vedeta a avut-o cu regizorul Dan Traian Popovici. Timp de opt ani, Mirabela Dauer a fost căsătorită cu acesta, dar în 1980, cei doi au divorțat, iar băiatul lor a rămas în grija tatălui. Cântăreața a susținut că a fost bătută în mod repetat de fostul soț, iar ultima oară, agresiunea a fost de o cruzime rar întâlnită. În cartea biografică „Pe drumul vieții’, solista a relatat unele violențele fizice, susținând că ar fi fost „mutilată” de tatăl fiului ei chiar în timpul unui turneu pe litoral.

Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris Mirabela Dauer.

După cele zece zile de spitalizare de care a avut nevoie după această ultimă bătaie, Mirabela Dauer a cerut divorțul, dar bărbatul i-a luat copilul.

Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a mai scris Mirabela Dauer în cartea ei.

Detalii despre clipele grele a mai dat și în alte interviuri. Solista susține chiar că tatăl său a murit din cauza supărărilor pricinuite de fostul ginere.

Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a mai povestit artista.

Citește și: De ce s-a îmbolnăvit Mirabela Dauer de cancer: „Am meritat boala aia, dar Dumnezeu nu m-a dezamăgit”