Mirabela Dauer luptă cu cancerul. Mărturisire cutremurătoare: „S-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni”

Mirabela Dauer luptă cu cancerul de aproape trei ani, de când medicii au diagnosticat-o cu teribila boală care acum s-a extins la vezică. Vedeta şi -a pus nădejdea în Dumnezeu și spune că acest lucru a ajutat-o enorm.

13 nov. 2020, 19:50
Mirabela Dauer luptă cu cancerul. Mărturisire cutremurătoare: „S-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni”

Mirabela Dauer luptă cu cancerul şi a dezvăluit pentru Click! prin ce a trecut atunci când medicii au diagnosticat-o cu teribila boală acum trei ani de zile.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Ce pensie are Mirabela Dauer. Atât câştigă lunar artista după o carieră de zeci de ani pe scenă

„După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, a mai spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer luptă cu cancerul

Din trei în trei luni, îndrăgita interpretă merge la control. În plus, periodic, medicii îi fac un tratament cu microbul tuberculozei. Mai avea de făcut două ședințe, dar nu le-a putut efectua în perioada stării de urgență.

„Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură ședință, îmi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar a venit pandemia. Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a mai dezvăluit Mirabela Dauer.

Viaţă de roman

Mirabela Dauer a trecut prin multe drame de-a lungul vieții. Artista a fost căsătorită de două ori. Prima dată la 18 ani cu Willy Dauer, de care s-a despărţit după 5 ani. A doua oară s-a căsătorit cu Traian Popovici, regizor la TVR, cu care a avut un fiu, Nanu (43 ani), pe care nu l-a văzut de 20 de ani.

Drama neştiută a Mirabelei Dauer. Artista, bătută şi ameninţată cu moartea. „Tata a paralizat din cauza asta”

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele (…) Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viața lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să își dea seama că el a greșit vizavi de mine și că tot ce a fost în viața lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deștept”, a declarat Mirabela Dauer la TVR 2.