Ce pensie are Mirabela Dauer. Atât câştigă lunar artista după o carieră de zeci de ani pe scenă

Multă lume s-a întrebat cât câştigă Mirabela Dauer pe lună, după zeci de ani pe scenă. Cântăreaţa nu se plânge, şi asta pentru că ştie că sunt români care au chiar o pensie de 100 de lei pe lună.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 07:18
Ce pensie are Mirabela Dauer. Atât câştigă lunar artista după o carieră de zeci de ani pe scenă

Artista a declarat fără menajamente ce sumă primeşte lunar: „760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e.

Citeşte şi: Mirabela Dauer, despre persoanele care nu respecta izolarea: De ce vrei sa iti omori familia?

Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, spunea Mirabela Dauer în 2018 într-o emisiune TV.

Drama neştiută a Mirabelei Dauer: bătută şi ameninţată cu moartea

Mirabela Dauer este mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, însă puțini sunt cei care știu drama pe care o ascunde aceasta. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea.

Mirabela Dauer a fost căsătorită cu Traian Popovici, iar împreună au avut un băiat, care în cele din urmă a ajuns în grija tatălui. Artista a trecut prin clipe cumplite, înainte de divorț.

Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea. Mirabela Dauer a trecut prin clipe grele, însă atunci când acesta i-a luat copilul, viața ei s-a schimbat total.

Citeşte şi Mirabela Dauer, propunere incredibilă făcută unui prezentator TV. Cum a aflat soţia jurnalistului

Pe vremea aceea, soțul Mirabelei Dauer a reușit să aducă martori falși și să înșele instanța, la divorț. Acesta a spus că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că fiul lor a rămas în grija tatălui, după cum au decis judecătorii.

Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit‘, a spus Mirabela Dauer.