Mirabela Dauer, moment ruşinos în cadrul unui concert

Viaţa de artist aduce atât momente frumoase, cât şi haioase şi ruşinoase. În această situaţie se află şi Mirabela Dauer, care nu se sfieşte să povestească întâmplările ruşinoase, pe care le-a bifat de-a lungul anilor, în cariera sa.

RomaniaTV.net
11 aug. 2016, 12:22
Mirabela Dauer, moment ruşinos în cadrul unui concert

De curând Mirabela Dauer a fost invitată la o emisiune tv, unde printre cele povestite, se numără şi o întâmplare extrem de hazlie, dar ruşinoasă.

Pe când se afla în Cuba, la un concert în anul 1983, de emoţii artista a făcut pipi pe ea, scriu cei de la Libertatea.ro.

„A fost frumos în Cuba. Pe scenă am făcut ceva pe mine. Pot să zic? Am făcut pipi pe mine. Cântam cu dirijorul orchestrei cubaneze. Aveam o rochie maro, cu fir argintiu. Translatoarea mea, Doina, mi-a spus, când spune Mirabela de Romania, intri… I-am zis, hai că nu sunt fraieră… Am avut două piese. Era unul dintre cei mai mari prezentatori de la televiziunea cubaneză. Și prezentatoarea la fel…

Când m-a prezentat, am făcut un pas şi acolo am rămas. Doina îmi zicea: du-te, du-te! M-am întors la ea şi i-am zis: nu pot, am făcut pipi pe mine! Nu foarte mult, dar fiind bronzată, se vedeau niște dungi strălucitoare. La un moment dat a venit el și m-a luat. Pe scenă a venit buchet de flori… sala era în picioare… Și nu mă vedeam de flori. Oricum, până am început să cânt s-a uscat”, a povestit Mirabela Dauer.

Citeşte şi  Mirabela Dauer: „Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat de la fostul soţ”