Miracol, ciudăţenie sau minciună? O căţea a născut un pisoi în Coreea de Sud FOTO

Un sud-coreean susţine că zilele trecute căţeaua lui a fătat o pisică, alături de patru căţeluşi. Experţii spun că este imposibil, dar omul o ţine pe a lui!

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 18:45

Fie că este adevărat sau nu că o căţea ar fi dat naştere unui pisoi, este clar că lumea s-a întors puţin pe dos. Asta pentru că în fotografii se vede clar că proaspăta mămică nu ţine cont de ura existentă de obicei între câini şi feline şi are grijă de micul ghemotoc de blană, cu toate că în loc să latre acesta va mieuna.

CITEŞTE ŞI: Cei mai dulci prieteni: Un căţel şi o pisică dorm împreună şi se alintă VIDEO

Jeong Pyong-bong, în vârstă de 63 de ani, spune că este un miracol şi a pus la dispoziţia presei fotografii cu mama şi puii. Concetăţenii săi s-au înghesuit şi ei să vadă minunea, iar Pyong-bong a găsit şi o explicaţie pentru întâmplarea nemaivăzută: înainte de a rămâne gravidă, căţeaua a fost plecată o noapte întreagă de acasă şi probabil atunci s-a împerecheat cu vreun motan de pe stradă. Sună imposibil, nu?

La fel spun şi experţii în genetică. Aceştia au explicat că numărul şi raportul de cromozomi la câini şi pisici sunt complet diferite. „Este totuşi posibil să fie un căţel care doar seamănă foarte bine cu o pisică„, a spus profesorul universitar Son Chang-ho.

Nu este pentru prima oară când apar astfel de poveşti. În urmă cu câţiva ani, un chinez a susţinut că o căţea a fătat, de asemenea, o pisică, în timp ce în Brazilia a circulat legenda unei pisici care a fătat doi căţei.