Miracol de Crăciun: A primit un cadou neaşteptat de la soţia moartă de cancer cu doi ani înainte

Iata o poveste cu adevarat emotionanta. Postul radio Des Moines tine anual in aceasta perioada o emisiune in care indeplinesc dorintele ascultatorilor. "In urma cu o saptamana si jumatate am primit o scrisoare" povesteste Scott Allen, brand managerul postului. "Facem programul de Craciune de peste 20 de ani. Nu s-a mai intamplat asta insa niciodata".

22 dec. 2013, 11:37
Miracol de Crăciun: A primit un cadou neaşteptat de la soţia moartă de cancer cu doi ani înainte

Scrisoarea era de la Brenda Schmitz, scrisa in urma cu mai bine de 2 ani, cu doar o luna inainte sa moara de cancer ovarian. Ea a rugat un prieten sa astepte pana cand sotul ei, David, sa gaseasca o noua femeie cu care sa se casatoreasca si apoi sa trimita scrisoarea. Cei de la postul radio i-au transmis lui David ca ii vor indeplini o dorinta de Craciun, fara ca acesta sa stie despre ce era vorba, afland chiar in timp ce se afla in direct cand a auzit-o pe gazda emisiunii, Colleen Kelly, citind scrisoarea.

„Am o dorinta pentru David si pentru baieti (cuplul avea 4 baieti) si pentru femeia si familia ei daca are si ea copii. Vreau ca ei sa stii ca ii iubesc foarte mult si sa se simta mereu in siguranta intr-o lume plina de durere” erau primele cuvinte ale Brendei. Prima dorinta era indreptata catre noua sotie a lui David: „O merita. Sa fie mama vitrega pentru toti acesti baieti, si mai ales sa-i ofere micutului Maxim iubirea de mama pe care numai ea o poate oferi. Sa o faci sa zambeasca si sa stii ce eforturile ei sunt extrem de apreciate. Iti multumesc. Te iubesc, indiferent cine esti tu.

Pentru toata familia: o excursie magica. Undeva unde se pot bucura cu totii de faptul ca sunt o familie si sa construiasca amintiri care vor fi alaturi de ei pentru totdeauna” mai scria Brenda. Ultima dorinta era pentru asistentele si doctorii care au avut grija de ea la spital: „O noapte in oras plina de bautura, mancare si distractie pentru toti cei care trebuie sa aiba de-a face in fiecare zi cu pacientii bolnavi de cancer” si-a dorit Brenda. Iar cele 3 dorinte i-au fost indeplinite, familia urmand sa mearga la Disney World, cu toate cheltuielile aranjate.