MIRACOL: Icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează VIDEO

Publicat: Vineri, 01 Mai 2015 21:57 // Actualizat: Luni, 04 Mai 2015 11:33 // Sursa: romaniatv.net

Miracol într-un sat din Vaslui, unde un credincios a adus icoana părintelui Arsenie Boca de la Prislop. Icoana lăcrimează de zile întregi, iar sutele de oameni care vin să se închine spun că se află în faţa unei minuni şi se roagă să fie un semn bun, potrivit România TV.

Icoana a ajuns în judeţul Vaslui adusă de un localnic care a cumpărat-o de la Mănăstirea Prislop. A pus-o la troiţa de lângă casă de ziua lui. În dimineaţa urmatoare, rudele au facut incredibila descoperire şi au căzut în genunchi.

Citeşte şi Arsenie Boca a vindecat miraculos o fetiţă care era oloagă, dar copilul a murit după 2 ani. Ce s-a întâmplat

"M-am închinat şi când am ajuns eu plangea pana aici, si cat am mai stat eu iaca s-a dus pana în barbă. Asta e o aratare, ori război, ori foamete, s-a înrăit lumea, nu mai ţine cont lumea de mama, de tată, copiii bat părinţii", a declarat o săteancă.

Sute de oameni s-au închinat până acum la icoana părintelui Arsenie Boca.

Citeşte şi Rugăciunea pe care o spunea zilnic Arsenie Boca

loading...
15 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arsenie Boca icoana Arsenie Boca icoana arsenie boca lacrimi video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 apr 11:55
...frameborder="0" allowfullscreen>  Sursa foto: www.romaniatv.net ...
04 mai 18:01
Răspunde | Votează email 1 email
unul
Duce-ți icoana din nou la mănăstire și u o sa mai planga
03 mai 20:23
... Înainte de Paşte, Gheorghe Becali a fost în pelerinaj pe Muntele Athos. CITEŞTE ŞI MIRACOL: Icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează VIDEO Într-un sat din Vaslui, icoana părintelui Arsenie Boca de la Prislop lăcrimează de...
03 mai 10:56
Răspunde | Votează email 2 email
Adrian
Toate marile realizări încep prin a stabili ce anume vă doriţi cu adevărat – şi apoi prin a vă implica, trup şi suflet, în obţinerea lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
03 mai 07:11
Răspunde | Votează email -1 email
vosy
ce I-ati facut fratilor I-ati pus baterii ? , ca toate icioanele voastre nu stiu decat sa planga !vai ce rataciti puteti sa fiti !
02 mai 21:43
Răspunde | Votează email -2 email
Munca la domiciliu
Daca ai nemultumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul.Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acum.Cautam colaboratori Part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Mai multe detalii trimiteti"PROIECT"la adresa de email: [email protected] oferim si cerem seriozitate maxima.
02 mai 13:17
Răspunde | Votează email 0 email
stiuca
Da de sculat i se mai scoala ?
02 mai 10:47
Răspunde | Votează email 1 email
cosmin
curge uleiul din candela care este deasupra icoanei
02 mai 10:03
...s-a înrăit lumea, nu mai ţine cont lumea de mama, de tată, copiii bat părinţii”, a declarat o săteancă. Citeste mai mult aici Publicat în categoria ...
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H