MIRACOL în NOROI: O mamă şi copilul ei au SUPRAVIEŢUIT sub un MAL de PĂMÂNT surpat VIDEO

O mamă şi fiul ei de trei luni au fost găsiţi vii sub malul de pământ, după şase ore. Femeia şi copilul ei au fost victimele unei alunecări de teren.

01 aug. 2014, 11:14

În mod suprinzător, amândoi au reuşit să scape doar cu câteva zgârieturi. Mama îşi ţinea bebeluşul în braţe, în momentul în care a avut loc tragedia. „Îmi hrăneam bebeluşul şi am auzit pietrele căzând. Am început să alerg cu băiatul în braţe, dar noroiul ne-a acoperit”, a povestit femeia, potrivit România TV.

Femeia a fost îngropată în noroi, împreună cu bebeluşul. Norocul a fost însă de partea lor. S-a format o pungă de aer, iar cei doi au putut să respire.

Salvarea a venit abia după şase ore. „Am auzit plânsetele unui copil, lângă o casă unde aveau loc operaţiunile de salvare. L-am salvat şi i-am stabilizat starea de sănătate.  Am văzut apoi că mama se mişcă şi am salvat-o imediat”, a  povestit un membru al echipelor de salvare.

Citeşte şi Cel mai PORCESC FESTIVAL: Mii de OAMENI se tăvălesc în NOROI din cap până în picioare

Alunecarea masivă de teren a avut loc după mai multe zile de ploi torenţiale. Peste 150 de persoane au fost îngropate de vii, iar operaţiunile de salvare continuă. Şansele de supravieţuire sunt însă foarte slabe.