Miracol pe patul de spital: Fetiţa de 2 ani a fostului concurent de la Masterchef a ieşit din comă

Fetiţa de 2 ani a fostului concurent de la Masterchef care a murit la jumătatea lui august într-un teribil accident rutier, a ieşit din comă. Micuţa respiră fără ajutorul aparatelor şi că a fost deja tranferată la o clinică de recuperare din Bucureşti, potrivit CanCan.

11 oct. 2014, 10:25
Miracol pe patul de spital: Fetiţa de 2 ani a fostului concurent de la Masterchef a ieşit din comă

Rudele lui Gabriel Razvan Trifan, fost concurent la Masterchef au parte în sfârşit de o veste bună. Fetiţa de doi a cuplului decedat în teribilul accident rutier din august, a ieşit din comă.

“Este conştientă şi respiră fără ajutorul aparatelor, iar toate veştile despre evoluţia stării ei de sănătate sunt bune”, a declarat unul dintre medicii care au avut grijă de micuţă pentru Cancan.

Imediat după accident fetiţa a fost dusă la spitalul din Târgu Mureş, unde a fost operată pe creier. Acum pentru că micuţa Sofia şi-a revenit ea a fost transferată la o clinică de recuperare din Bucureşti. Rudele, care nu s-au despărţit nicio clipă de fetiţă aşteaptă acum momentul în care o vor putea lua acasă.

Gabriel şi Maria Trifan şi-au pierdut viaţa pe 13 august, în timp ce se deplasau de la Braşov spre Sighişoara. Maşina condusa de Gabi a intrat pe contrasens într-o curbă, s-a izbit violent de un autocar care se întorcea din Grecia, iar apoi a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar. Politiştii au stabilit că şoferul a adormit la volan.