MIRACOL PUR: Şi-a străpuns creierul cu harponul şi a supravieţuit

Un pescar brazilian şi-a înfipt din greşeală săgeata harponului în faţă, iar aceasta i-a străpuns creierul, după ce i-a intrat prin ochiul stâng.

RomaniaTV.net
23 apr. 2013, 19:01
MIRACOL PUR: Şi-a străpuns creierul cu harponul şi a supravieţuit

Bruno Barcellos de Souza Coutinho, un pescar din Brazilia, de 34 de ani, îşi curăţa harponul, pregătindu-l astfel de pescuit. La un moment dat, pescarul a făcut o manevră greşită şi săgeata a ţâşnit în ochiul lui stâng, l-a perforat, i-a străpuns şi creierul şi vârful acesteia s-a oprit tocmai la baza cutiei craniene, relatează tabloidul britanic The Sun.

Ca prin miracol, pescarul a supravieţuit. Radiografia pe care i-au făcut-o medicii la spital este înspăimântătoare. Cu toate acestea, bărbatul nu şi-a pierdut cunoştinţa total, fiind în stare să strige după ajutor. Mătuşa lui a chemat ambulanţa, iar medicii l-au operat cu succes după zece ore de la producerea accidentului.

Specialiştii au fost uluiţi de faptul că bărbatul nu a suferit leziuni craniene severe. În schimb, deşi au reuşit să îi salveze globul ocular atins de săgeată, medicii nu i-au salvat şi vederea.