MIRACOLE de Crăciun. O mamă şi pruncul ei au înviat în sala de operaţie

Există sau nu miracole de Crăciun? Poveștile uimitoare ale unor oameni salvați din gheareale morții au impresionat o lume întreagă și i-au făcut pe mulți să nu-și piardă speranța și credința în fața divinității. Chiar dacă unii le numesc "coincidențe" sau "mâna lui Dumnezeu", aceste fapte ne arată, încă o dată, adevărată importanță a sărbătorii de Crăciun, scrie spynews.ro.

25 dec. 2014, 17:14
MIRACOLE de Crăciun. O mamă şi pruncul ei au înviat în sala de operaţie

Povestea uluitoare a femeii care a înviat în sala de naștere

În urmă cu 5 ani, cazul femeii din Statele Unite care a înviat din morți, odată cu pruncul ei nou născut, a atras atenția lumii întregi. Tracy Hermanstofer, în vârstă de 33 de ani, era internată în spital și se pregătea să nască. Venirea pe lume a copilului fusese programată în Ajunul Crăciunului, zi în care inima viitoarei mămici s-a oprit brusc, în mod inexplicabil. Medicii au intervenit imediat printr-o cezariană, în speranța că vor reuși să salveze măcar copilul. Din nefericire, nici micuțul nu a reușit să supraviețuiască, iar în momentul în care a fost scos din uterul mamei sale, inima lui încetase să mai bată și nici nu mai respira.

Medicii au anunțat imediat rudele lui Tracy de tragedia care tocmai avusese loc, însă conversația lor telefonică a fost întreruptă de plânsetul bebelușului, care își revenise brusc și prezenta toate semnele vitale.

Mare le-a fost uimirea în momentul în care Tracy, aflată pe masa de operație, a deschis ochii, deși trecuseră câteva minute bune din momentul în care murise.

În toți acești ani, nimeni nu a putut găsi o explicație pentru ceea ce se petrecuse în acea sală de operație, mulți fiind de părere că au asistat la un miracol.

Un bebeluș de 1 an a scăpat cu viață după ce un tir a trecut prin fața lui

Un bebeluș din Rusia a sfidat moartea de două ori, după ce mașina în care se afla a fost implicata într-un accident. Micuța se afla pe bancheta din spate, în momentul în care vehiculul a alunecat pe șoseaua înghețată și s-a ciocnit de un tir.

Parte din lucrurile din portbagaj, inclusiv infantul în vârstă de doar un an, au sărit din mașină și au făcut impact cu asfaltul. În clipa următoare, un al doilea tir a trecut la o foarte mică distanță de copil, fără să îl atingă deloc.

Părinții au ieșit imediat din mașină și au luat-o în brațe pe micuță, care nu prezenta nicio rană majoră.

Un băiețel român din Statele Unite a supraviețuit după 30 de minute sub apă

În decembrie 2011, Caleb Teodorescu, un băiețel în vârstă de 2 ani, stabilit în Arizona, Statele Unite, avea să-și găsească sfârșitul în piscina casei sale. Mihaela Teodorescu și-a găsit copilul pe fundul bazinului, la 30 de minute după ce Caleb alunecase și căzuse în apă, conform datelor obținute de pe camerele de supraveghere.

După mai multe metode de resuscitare, copilul a fost transportat la spital, iar medicii le-au spus părinților că acesta a intrat în comă, starea creierului fiind grav afectată, iar șansele de recuperare aproape nule.

Doctorii au decis să apeleze la o ultimă soluție, un procedeu revoluționar, denumit hipotermie terapeutică. Prin această tehnică, se induce o stare de hibernare rece, prin răcirea corpului până la 32 de grade, iar astfel se încetinește metabolismul corpului și al creierului.

După câteva zile, micuțul Caleb a început să își revină, iar o săptămâna mai târziu, el a fost externat din spital, fără niciun fel de leziune a creierului.