Miracolul trăit de un bărbat de 55 de ani! Ce s-a întâmplat după ce inima i s-a oprit brusc: „Știam că este grav”

Kevin Hill este în vârstă de 55 de ani și trăiește în Anglia. Bărbatul este scriitor și are o boală care l-a făcut să treacă prin niște clipe de coșmar. Acesta a intrat în moarte clinică, după ce inima i s-a orit brusc.

24 mart. 2023, 14:23
Miracolul trăit de un bărbat de 55 de ani! Ce s-a întâmplat după ce inima i s-a oprit brusc: „Știam că este grav”

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a avut parte de un miracol. S-ar putea spune că acesta a avut îngerii de partea lui. Acesta a intrat în moarte clinică, după ce inima i s-a orit brusc. Bărbatul își amintește întreaga experiență, pe care a împărtășit-o cu restul lumii.

Citește și: O tânără de 30 de ani a murit brusc, după ce acuzase dureri de cap. Doi copii au rămas orfani. „Inima mea este frântă. Zboară lin în ceruri”

Kevin Hill este în vârstă de 55 de ani și trăiește în Anglia. Bărbatul este scriitor și are o boală care l-a făcut să treacă prin niște clipe de coșmar. Acesta suferă de o afecțiune extrem de rară, care se manifestă prin acumularea de calciu în vasele mici de sănge ale țesuturilor grase și ale pielii. Inima lui Kevin s-a oprit brusc în timpul unei crize. Din fericire, medicii au reușit să îl readucă la viață, iar bărbatul a făcut dezvăluiri uimitoare despre cum s-a simțit această experiență. Acesta a primit „o mostră” despre cum arată lumea de dincolo.

„Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace”, a povestit Kevin.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că, în momentul inima lui s-a oprit din a bate, a rămas perfect conștient de tot ceea ce se întâmpla în sala de operație.

Ce s-a întâmplat atunci când i s-a oprit inima

„Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a mai adăugat bărbatul.

Drama bărbatului a început în vara anului 2021. La momentul respectiv picioarele sale au început să se umfle, deoarece rețineau excesul de apă. După mai multe analize și cercetări, Kevin a aflat că suferă de o problemă cardiacă, motiv pentru care a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale.

„După această operație m-am ales cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea”, a povestit el, potrivit Mirror.

Citește și: Actriţa Marinela Chelaru, de urgenţă la spital, în stare gravă: Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat „pe motor”