MIRACOLUL VIEŢII: A făcut CANCER când era însărcinată. A scăpat de boală după ce a născut GEMENI SĂNĂTOŞI

Sarah Pierce era însărcinată în 16 săptămâni când a aflat că are cancer la sân. Femeia a fost nevoită să facă chimioterapie şi radioterapie, apoi o mastectomie în perioada când a fost însărcinată. Se temea că tratamentul ei le va dăuna gemenilor, dar a avut o surpriză de zile mari.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 18:48

Supravieţuitori din naştere! Aşa s-ar putea numi gemenii aduşi pe lume în condiţii cu totul speciale de către Sarah Pierce, o britanică de 40 de ani, care s-a străduit mult timp să rămână însărcinată, iar în final, a apelat la metoda de inseminare artificială. 

Din fericire, boala nu se răspândise în corp, dar era nevoită să facă tratament pentru a scăpa de cancer. S-a temut că radioterapia şi chimioterapia pe care a trebuit să le facă vor afecta viaţa gemenilor aflaţi în burta ei, dar nu a avut încotro şi a trebuit să urmeze tratamentul.

Citeşte şi Dependentă de naşteri: O femeie din Marea Britanie e mamă surogat pentru zece copii

Când era însărcinată în 4 luni, a aflat că are cancer la sân.”Eram distrusă, nu mă puteam opri din plâns. Mă temeam pentru copiii mei. Medicii mi-au spus că trebuie să fac mastectomie, urmată de chmioterapie şi radioterapie. Toate astea, în perioada sarcinii”, a povestit Pierce, scrie Daily Mail.

În ciuda tuturor acestora, femeia a reuşit să nască gemeni sănătoşi. „Mi-era frică să nu fie afectaţi copiii de chimioterapie, dar ecografiile săptămânale arătau că ei erau bine şi continuau să crească. Pentru mine  era de fiecare dată o uşurare când medicii îmi dădeau aceste veşti”, a mai spus Sarah.

Citeşte şi Leacul pentru orice tip de cancer a fost descoperit. Cum se dizolva orice tumoare în câteva săptămâni

În noiembrie 2012, gemenii s-au născut prin cezariană. „A fost cel mai grozav moment din viaţa mea, când i-am luat în braţe după toate câte se întâmplaseră. Au fost doi mici luptători. Au trecut prin toate astea în timjp ce se aflau în burta mea…”, a mai povestit femeia despre Lily şi Jack, aşa cum şi-a botezat gemenii, care sunt fată şi băiat.

Citeşte şi METODA INCREDIBILĂ de vindecare a cancerului. Totul a fost filmat VIDEO

Chiar imediat după ce a născut, femeia a mai urmat tratamentul cu chimioterapie, iar după aceea a făcut tratament cu medicamente speciale. Medicii i-au spus că boala sa este în remisie şi va trebui să continue cinci ani tratamentul cu alte pastile, pentru ca boala să nu recidiveze. Acum, micuţii au 18 luni, iar Sarah este o mamă fericită.

Cazul ei este deocamdată primul de acest gen, cel puţin pentru medicii care s-au ocupat de ea. Ei au declarat că nu nu ştiu să fi existat vreo gravidă cu gemeni care să fi făcut tratament în timpul sarcinii.