Mircea Badea a dat cărțile pe față. Cum a reușit prezentatorul să intre în BAC, deși nu fusese niciodată prezent la Biologie: „Jucam baschet în curte”

Mircea Badea a mărturisit cum i-a fost încheiată media la Biologie în clasa a XII-a, chiar înainte de examenul de Bacalaureat.

13 dec. 2023, 09:14
Mircea Badea a dat cărțile pe față. Cum a reușit prezentatorul să intre în BAC, deși nu fusese niciodată prezent la Biologie: „Jucam baschet în curte”

Mircea Badea a povestit cum s-a întâmplat să primească note la Biologie cu toate că nu s-a prezentat niciodată la ore. S-a întâmplat chiar înainte să dea „examenul maturității”.

Citește și Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „S-a închis la non-stop!”

Prezentatorul a povestit că, în ultimul an de liceu, în timpul orelor de Biologie, el juca baschet pe teren. Un coleg l-a strigat pe geam la un moment dat și i-a spus că media la această materie nu-i va fi încheiată dacă nu se prezintă. S-a panicat că nu intră în Bacalaureat din acest motiv și s-a dus rapid în sala de clasă.

A bătut la ușă, cu doar două minute înainte să se termine ora, profesoara l-a întrebat cine e și l-a rugat să părăsească sala. Mircea Badea a primit apoi nota 5 pentru că s-a „prezentat” la oră.

“Eu vă spun cum mi s-a încheiat mie media la biologie. Eram în clasa a 12-a la Liceul de Informatică din București. La biologie eu nu fusesem niciodată, jucam baschet în curte. În mod normal jucam baschet în curte, că ce să faci… Și la un moment dat strigă cineva pe geam: ‘Băăă, vino că nu îți încheie media la biologie’. ‘Ce nu îmi încheie? La biologie? Dumnezeule’… Am bătut la ușă mi-a zis ‘intră’ și erau zece în clasă, restul erau la baschet.

Și eu zic: “Bună ziua, iertați-mă, am întârziat.’ Trei minute mai avea ora. Zice: ‘Cum te cheamă?’. Că nu mă cunoștea, vă dați seama. Zic: ‘Badea’. ‘Ok, ieși afară’. Și mi-a pus 5 pentru că m-am prezentat. Biologia era așa… la opționale”, a povestit prezentatorul la Antena 3 CNN.

Citește și Scrisoarea unei fetițe din București a devenit virală. Ce îi cere Luiza lui Moș Crăciun de sărbători: „O pungă de jeleuri, de poftă”