Mircea Badea a găsit diversiunea în cazul drogatului de la 2 Mai: „Păpușică mică și creață, cu părul lung, ia zi!”

Mircea Badea susține că a discuta strict despre „urcatul la volan" al drogatului de 19 ani este mai degrabă o diversiune. Problema de fond este alta: de unde a făcut rost beizadeaua de substanțele halucinogene? 

22 aug. 2023, 10:39
Mircea Badea a găsit diversiunea în cazul drogatului de la 2 Mai: „Păpușică mică și creață, cu părul lung, ia zi!”

Pentru ca răul să fie tăiat de la rădăcină, autoritățile române ar trebui să se preocupe mai mult de modul în care ajung să fie comercializate în România droguri, susține pamfletarul de la Antena 3.

„Tema ‘se urcă drogaţii la volan’ nu este, în primul rând, o temă despre volan, că multă lume se proptește în volan. Nu! Eu mă proptesc în cuvântul ‘drogaţi’. Ca să se drogheze, trebuie să aibă cu ce şi, în mod evident, şi drogurile astea par atât de uşor de procurat…

Dacă îmi zici acum ‘Badea, du-te şi droghează-te!’, nu ştiu de unde să o apuc exact. Nu ştiu cum să fac. Sun un prieten? Întreb publicul? Băi, pare că sunt unul dintre puţinii care aş avea, la o adică, problema… Ăsta, bizarul ăsta care a omorât copiii ăia, bizarul ăsta, ca să nu îi spun altfel, defectul ăsta major a fost prins drogat la volan. Prietene, de unde a luat droguri?

Mircea Badea, supărat pe SRI, magistrați și Poliție

Subiectul, în opinia mea, este ăla cu drogurile. Ăla e! Şi, când vorbim despre droguri, ne uităm la DIICOT, la ‘miliţie’, la magistraţi, ba chiar şi la SRI. Ce fac ei, la treaba asta? Ooo, pui fiola în bot pe stradă. Este în regulă! Dacă ăsta este nivelul, atunci toate aceste cazuri mâine vor fi mai numeroase, poimâine mai numeroase şi tot aşa, pentru că, de fapt, sursa acestor probleme o reprezintă drogurile”

, a comentat Mircea Badea, la Antena 3.

„Eu n-am înțeles… Toată lumea a scris că a fost iertat de instanță. Pe mine mă interesează dacă a fost întrebat: ‘de unde ți-ai luat, păpușică mică și creață, cu părul lung, de unde ți-au luat tu tătuțule droguri? Ia zi!’ (…)”, a mai comentat Badea.

Vlad Pascu, drogatul de la 2 Mai a fost arestat

Șoferul de 19 ani, care a produs masacrul din stațiunea 2 Mai, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este anchetat pentru ucidere din culpă, fuga de la locul accidentului, conducere sub influența drogurilor – interzise prin lege, respectiv vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului oribil provocat de către Vlad Pascu au murit o fată de 20 de ani, un băiat de 21 de ani și au mai fost răniți câțiva tineri, printre care amintim doi tineri de 20 de ani și altul de 19 ani.

Șoferul a fost depistat pozitiv pentru consumul de cocaină, amfetamină și metamfetamină. Beizadeaua se mândrea pe internet cu mașinile tatălui său și cu consumul iresponsabil de substanțe interzise.

Vlad Pascu ar urma să stea la închisoare minimum zece ani de zile.