Mircea Badea, amendat de ANAF, din greşeală: „E o noua mizerie, se va termina foarte prost pentru ei”

Mircea Badea este foc şi pară după ce a primit o notificare de la ANAF, în care este înştiinţat că ar avea o datorie provenită din "diferenţe de impozit anual de regularizare", în valoare de peste 50.000 de lei.

27 mai 2021, 12:24
Mircea Badea, amendat de ANAF, din greşeală: „E o noua mizerie, se va termina foarte prost pentru ei”
Mircea Badea este foc şi pară după ce a primit o notificare de la ANAF

Mircea Badea

, amendat de ANAF. Prezentatorul a postat pe reţelele de socializare notificare primită, dar şi un mesaj destul de dur la adresa celor de la ANAF.

P.S. Javrele de la ANAF vor avea nevoie de toata sustinerea. Asadar, ii sustin!

Asa arata un nou abuz pe care il incearca javrele de la ANAF cu mine. Toate de pana acum au dat gres, asa cum va da si acesta. Cel mai odios dintre ele, in care mi-au inventat o datorie de 100.000 de dolari, e de norietate si s-a dus dracului in instanta.

Asta e o noua mizerie si mi-au trimis-o in scarba fara posibilitatea de a vorbi cu cineva dintre javrele astea decat ducandu-ma fizic, in pandemie, in cacatul lor de birou. Eu zic ca se va termina foarte prost pentru ei„, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Mircea Badea, amendat de ANAF

La scurt timp, a fost sunt de un angajat al ANAF, confirmându-i faptul că există posibilitatea unei greşeli: „Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existentei unei erori, verifica si ma anunta. Orice document se va elibera de catre ANAF il voi posta aici. La 17.20 intru live la Antena3 pe tema„.

Ulterior, a mai primit un apel, în care i se comunică faptul că, într-adevăr, s-a produs o eroare a „softului informatic”.

Tocmai mi s-a comunicat de la ANAF ca s-a produs o inadecvare a softului informatic si ca, dupa ce se termina toate verificarile, voi primi o contra decizie„, a conchis vedeta Antena 3.

Citeşte şi: Mircea Badea a izbucnit la adresa campaniei de vaccinare! Jurnalistul preferă să se infecteze

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de aproape două decenii, dar puţini ştiu că prezentatorul de la Antena 3 a avut înainte o altă relație stabilă, care a durat aproximativ şapte ani.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Diana Duhanov, o femeie mai ân vârstă decât el. Povestea lor de dragoste a fost în atenția presei în perioada 1995 – 2002.

Toată lumea credea că vor ajunge la altar, însă drumurile lor s-au despărțit. La vremea respectivă se zvonea că Mircea Badea ar fi călcat strâmb, lucru pe care Oana Zăvoranu l-a spus clar și răspicat. Actrița a mărturisit că a fost curtată de moderatorul TV.

Diana Duhanov s-a remarcat în zona banking, deși este absolventă a Facultății de Jurnalism, în momentul de față ocupând o poziție importantă în industria bancară de la noi din țară. Fosta iubită a lui Mircea Badea este directoare la o instituție bancară de prestigiu și este căsătorită cu Claudiu Misa, un hair-stylist ce deține un salon de înfrumusețare în București. Cei doi au împreună o fetiță și sunt nedespărțiți. Diana și Claudiu Misa se afișează la toate evenimentele ca un cuplu foarte împlinit din toate punctele de vedere.