Selly l-a umilit pe Mircea Badea! Replică devastatoare după petrecerea din pandemie

Selly a implinit 20 de ani si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de mai multi prieteni in plina pandemie de Covid-19. Surpriza serii au fost doi cantareti de manele, iar acest lucru a aruncat in aer toata Romania.

02 mart. 2021, 21:13
Selly l-a umilit pe Mircea Badea! Replică devastatoare după petrecerea din pandemie

Selly l-a umilit pe Mircea Badea! Printre cei care au comentat subiectul a fost si Mircea Badea, care a glumit pe seama celebrului vlogger.

Selly l-a umilit pe Mircea Badea

„Deci, a fost ziua lui Selly. Am vazut pe un site si asa am ajuns la dansul pe story: a facut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. – Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate. „De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

La doar cateva ore, Andrei Selaru a postat un vlog pe canalul sau de YouTube, in care explica ce s-a intamplat la ziua sa de nastere. Mai mult, Selly a publicat un fragment dintr-o emisiune prezentata in urma cu multi ani de Mircea Badea la Prima TV, in care a interpretat o manea, semn ca nu a gustat deloc comentariiile vedetei de la Antena 3. „Si stiti cine ma judeca pe mine, ma, ca am chemat manelisti? Toti jurnalistii aia care se dau ei mari oameni de cultura, marile valori ale societatii. Da?”, a spus Selly.

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție pentru cheful cu manele și băutură în plină pandemie. ”Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea”