Mircea Badea, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. S-a lăsat dezbrăcat de doi iepuraşi Playboy

Petrecerile Playboy România au devenit istorie, însă au făcut furori la vremea lor. Multe vedete luau parte la chefurile organizate de fostul redactor-șef, Dan Silviu Boerescu. Dacă acum apare foarte rar la petrecerile mondene, Mircea Badea era prezent la evenimentele organizate de Playboy România, iar imaginile sunt dovada.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 12:52

Pe vremea când prezentau împreună emisiunea nocturnă de la Antena 1, Mircea Badea și Oreste erau mai mondeni decât sunt azi, așa că ieșeau des la evenimente și făceau atmosferă alături de iepurașii Playboy.

Era o destrăbălare totală acasă la Hugh Heffner„, declara Dan Silviu Boerescu, fostul redactor-șef Playboy România, pentru Click.ro, despre fondatorul celebrei reviste, care a făcut istorie la nivel mondial.

La petrecerile Playboy din România, mai luau parte și Cosmina Păsărin, Nicoleta Luciu sau Anda Adam.

Mircea Badea a dat lovitura în lumea televiziunii

La 45 de ani, Mircea Badea a fost desemnat realizatorul TV din 2019 în urma unui clasament realizat de publicația DCNews, care și-a îndemnat cititorii să își voteze preferatul din rândul prezentatorilor emisiunilor de tip pamflet. Mircea Badea, de la Antena 3, Moderatorul show-ului “În Gura Presei” conduce detașat cu 10.752 de voturi, adică 66% din voturi.

Surprinzător pentru mulți… locul doi a fost ocupat de Dragoș Pătraru cu emisiunea “Starea Nației” de la Prima TV. El a obținut 24,2% din voturi. Iar pe ultimul loc s-a clasat Radu Banciu, realizatorul “Lumea lui Banciu”, de la B1 TV. El a luat 9,8% de voturi. Cu toate acestea, este favorit pentru 1.598 de cititori care au votat.

Victor Ciutacu a declarat şi el, în exclusivitate pentru DC NEWS, în ce condiţii ar intra în politică, dar şi de ce pentru moment este un domeniu care nu i se potriveşte. 

Mi s-a propus în repetate rânduri, inclusiv un loc perfect eligibil pe listele parlamentare din partea USL în 2012. Dl Crin Antonescu mi-a propus, am refuzat. E chestie publică asta, nu e de mine. Poate cândva voi muri de foame şi singura soluţie ca să supravieţuiesc va fi să mă înregimentez într-un partid politic.

Cât fac meseria asta de ziarist şi cât mi-e foarte greu să mă regăsesc în oricare dintre formaţiunile politice din România, cunoscându-le liderii şi interesele, e de domeniul cvasi-imposibilului această variantă, a intrării mele în politică. Dar, repet, nu ştii niciodată ce se va întâmpla, unde te duce viaţa.

Dar până acum nu am murit de foame şi nici nu mi s-a părut că moare politica românească fără mine.„, a declarat Victor Ciutacu în exclusivitate pentru DC NEWS.