Mircea Badea: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”

Mircea Badea a avut o reacţie spumoasă cu privire la scandalul provocat de senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, care nu a purtat mască de protecţie în plenul parlamentului.

21 dec. 2020, 23:58
Mircea Badea: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”

Mircea Badea a făcut o glumiţă şi îi spune senatoarei că dacă apărea topless nu se facea atât de mare caz cât a fost astăzi pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Mircea Badea, declaraţie spumoasă: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură

Prezentatorul TV spune că astăzi a dorit să se vadă ce se întâmplă în ceea ce priveşte acordul politic semnat de coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR şi s-a lovit pe primele pagini ale celor mai titrate publicaţii de presă de scandalul stârnit de Diana Şoşoacă.

„Azi am vrut să mă uit şi eu liniştit să văd ce se întâmplă în Parlament şi când văd surpriză. Peste tot era senatorul AUR care nu a purtat mască în Parlament. Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? Şi dacă apareaţi topless nu era atâta tevatură. Toată lumea a vorbit despre dumenavoastră!”, a spus prezentatorul TV.

Diana Șoșoacă (AUR) a stat în sala de plen a Parlamentului fără să poarte mască. Mai mult decât atât, în momentul depunerii jurământului, a spus că „obligativitatea purtării măștii încalcă Constituția României”.

Într-o filmare postată pe contul de Facebook, senatoarea AUR a spus că va face plângere penală împotriva celor care i-au făcut publică adeverința medicală prezentată pentru a justifica faptul că nu poartă mască.

„Nici Dumitru Coarnă, ales deputat din partea social-democraților, nu a purtat mască de protecție la prima întâlnire a Camerei Deputaților pentru că, potrivit acestuia, are adeverință de la medic. Mai multe, AICI.

Luni seară, Diana Șoșoacă, prezentă în platoul Antena 3, a spus: „Atât vreau să știu: dacă domnul Kelemen Hunor și cu domnul Coarnă au parte de un tratament preferențial și nu trebuie să demonstreze că acea adeverință este valabilă, dacă au adeverință, pentru că eu nu am văzut-o. Astăzi, domnul Coarnă a spus că are o adeverință. Vreau să știu dacă i s-a cerut și dânsului adeverința. Și domnul Kelemen Hunor… dacă a pus la dispoziția Parlamentului adeverința sa. Dacă s-a făcut copie. Dacă s-a trimis către DSP adresă pentru amândoi cu privire la respectiva adeverință. Ce răspuns a dat DSP? Ce răspuns a dat Ministerul Sănătății?”

„Și mai am o problemă: medicul meu de familie este asaltat de presă, se scriu lucruri care nu sunt adevărate. Acest profesionist a respectat toate dispozițiile legale. Și vă spun că acea adeverință este înregistrată în sistemul electronic pentru că adeverința mea nu e scrisă de mână”, a mai spus Șoșoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, declaraţii controversate: „Nici Kelemen Hunor n-a purtat masca! Mi-e teamă să nu mă infecteze! Uite ce i-au făcut lui Bogdan Stanoevici, e în coma!”