Mircea Badea comentează mutarea Simonei Halep în Dubai: ”De ce ar sta în România? Oricât de patriot ai fi”

În ultimele zile au apărut informații conform cărora Simona Halep și-ar fi vândut vila de la Snagov cu peste 4 milioane de euro și s-ar fi stabilit în Dubai.

07 dec. 2023, 11:36
Mircea Badea comentează mutarea Simonei Halep în Dubai: ”De ce ar sta în România? Oricât de patriot ai fi”

Cunoscut pentru opiniile sale controversate, realizatorul tv Mircea Badea a comentat mutarea Simonei Halep în Dubai, comparând-o pe fosta lideră mondială WTA cu marele campion sârb Novak Djokovic.

”Nu înțeleg de ce nu a făcut-o de pe vremea când era liderul circuitului feminin…

Dânsa clar speră să revină, de vreme ce se antrenează la modul foarte serios. Doar nu o să stea toată ziua să se uite în tavan, e adevărat, dar zic că se antrenează ca să joace din nou. Și acolo are ce îi trebuie.

Vorbesc de acest subiect și de felul în care e tratat în presa din România. Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive.

Citește și: Ion Țiriac, reacţie dură în cazul Simona Halep: „E condamnată la moarte!” 

De ce să stai în România? E teren de joacă. Vii cât de des cât poți, dar să stai în România… De ce ai face asta?

La Marbella are reședința Djokovic, nu are în Serbia. Cu toată dragostea, ia avionul privat, în două ore e în Serbia.

Doamna Halep ajunge și cu curse de linie. Și pe vremea când era numărul 1 mondial mergea cu curse de linie. M-a șocat! Ok, și la business class, dar la curse de linie. Adică stătea ca noi toți la coadă acolo.

Oricât de patriot ai fi… Și domnul Djokovic este, fără doar și poate, și doamna Halep este și ea! De ce să stai în România prea mult timp? O viață ai, cu toată dragostea pentru țară”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citește și: Bilete Euro 2024. Concurenţă mare pentru turneul final, tichetele se vând doar prin UEFA