Legiștii au stabilit cum a murit Ana Oros, femeia atacată de o haită de câini pe Lacul Morii

Medicii legiști au finalizat necropsia în cazul femeii ucise de câini maidanezi în timp ce alerga pe lângă Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei.

23 ian. 2023, 10:48
Legiștii au stabilit cum a murit Ana Oros, femeia atacată de o haită de câini pe Lacul Morii

Medicii legiști au anunțat cum a murit femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei. Ana Oros a murit în chinuiri groaznice. Legiștii au stabilit că femeia a murit după ce artera femurală i-a fost secționată, potrivit Gandul.ro. Practic, i s-a scurs tot sângele din corp.

Citește și: Nicuşor Dan, reacţie la 24 de ore după tragedia de la Lacul Morii. „Îmi pare rău că Ana Oros a murit”

Polițiștii au deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Ana Oroș (43 de ani) a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce făcea jogging. Femeia păţise acelaşi lucru şi în aprilie 2022, când a ajuns la spital în stare gravă.

Ana Oros era din Baia Mare, dar locuia în București. Era absolventă a Universității de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare.

Ana Oroș era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România.

Ana era divorțată, avea un copil de 11 ani și o soră plecată în străinătate.