Mircea Badea, despre MOTIVUL REAL pentru care acceptă să lupte în ring. Ultima oară a fost făcut KO în 5 SECUNDE

Mircea Badea s-a bătut în ring, pentru a doua oară, cu motociclistul-luptător Teodor (Tedi) Constantin, la începutul lunii februarie. Și tot pentru a doua oară a fost învins prin KO, de data asta în doar 5 secunde!

20 feb. 2019, 17:43
Mircea Badea, despre MOTIVUL REAL pentru care acceptă să lupte în ring. Ultima oară a fost făcut KO în 5 SECUNDE

Mircea Badea a răbufnit în propria emisiune, unde a precizat că organizatorii au respectat toate condițiile pentru ca lupta să aibă loc într-un cadru sigur, organizat, dar și care este motivul pentru care nu dă înapoi când primește o provocare.

Mircea Badea, reacţie de ultima oră. De ce a luat bătaie în 5 SECUNDE! Scuza este HALUCINANTĂ

„Eu sunt bărbat, deci șmecher, deci nu mi-e frică să-mi risc pielea, la propriu și la figurat și în orice alt fel. Ies din zona mea de confort fără să fiu nevoit, ci pentru că aleg să fac asta. Și dacă se întâmplă să am ghinion când mă pericilitez și când mă supun conștient riscurilor, îmi asum. Nu mă smiorcăi. Dacă am ghinion și cad în cap, mă ridic, mă scutur de praf, îmi fac freza și mă duc imediat după să fac emisiune 3 ore în direct. Pentru că n-am fost fătălău niciodată”, a fost descrierea înregistrării publicată pe pagina de Facebook de către Mircea Badea.

„Mare noroc că n-a murit”. Declaraţii surprinzătoare după bătaia luată de Mircea Badea de la Tedi Motociclistul

„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris motociclistul-luptător Teodor Tedi Constantin, pe Facebook.