Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

După ce Delia Matache a declarat că nu face copii pentru că vrea să stea „fără stres" și că „planeta de plină" e oameni, Mircea Badea a reacționat în stilul caracteristic. 

18 oct. 2022, 10:55
Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

La fel ca Delia Matache, Mircea Badea a fost exasperat de-a lungul timpului cu întrebările ce vizează viața personală. A fost provocat să spună când vrea să se însoare și când are de gând să facă un copil.

În cele din urmă, pamfletarul de la Antena 3 „s-a ocupat” de cel de-al doilea aspect. Are un copil cu Carmen Brumă, pe Vlăduț, în vârstă de 7 ani, dar nu are în plan să se căsătorească, pentru că partenera sa nu crede în monogamie. În cazul jurnalistului nu există plăcerea de a organiza mese festive și a se complica cu fel de fel de acte și instituții publice.

În cea mai recentă emisiune, Mircea Badea a vorbit despre punctul de vedere exprimat de către Delia Matache, opinie ce a lansat o serie de comentarii acide în online.

Pamfletarul din trustul lui Mihai Gâdea crede că Delia a greșit în momentul în care a hotărât să ofere explicații.

„Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot.

E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a declarat Mircea Badea.

 

Delia Matache nu vrea copii. De ce nu-și dorește să devină mamă

 

Declarațiile Deliei Matache au atras aplauze, dar și critici sau jigniri.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a declarat Delia Matache, pe TikTok.