Mircea Badea neagă că își vinde site-ul. Vedeta de televiziune susţine că nu mai deţine acel domeniu UPDATE

Mircea Badea a încetat activitatea pe site-ul oficial, utilizat de-a lungul timpului de către pamfletar drept blog personal. Acum, vedeta de la Antena 3 petrece mai mult timp pe Instagram. 

08 aug. 2023, 13:40
Mircea Badea neagă că își vinde site-ul. Vedeta de televiziune susţine că nu mai deţine acel domeniu UPDATE

UPDATE: Mircea Badea neagă informaţia şi susţine că nu mai deţine de multă vreme acel domeniu.

Mircea Badea a devenit mare fan Instagram. Deseori, în emisiunile sale, el prezintă urmăritorilor săi diverse postări foto/video – în general conținut de divertisment.

Pentru că a devenit inactiv pe blog, Mircea Badea a renunțat la platformă. În prezent, site-ul www.Mircea-Badea.ro se vinde în schimbul sumei de 5.000 de euro.

Totuși, potrivit formularului atașat adresei menționate, oferta minimă poate pleca de la 1.599 euro.

De asemenea, și domeniul www.MirceaBadea.ro este scos la vânzare, pentru minimum 100 de euro.

Cel mai probabil, de vânzarea celor două site-uri nu se ocupă prezentatorul de la Antena 3, ci niște companii specializate.

Mircea Badea și-a închis blogul. E gata să încheie socotelile și cu televiziunea

Rămâne de văzut dacă Mircea Badea va ieși din televiziune. Din 2015, celebrul pamfletar amenință anual cu retragerea de pe sticlă.

Iată ce a declarat în 2018:

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărţire între noi, din multe puncte de vedere. N-aş mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aştepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani.

De 14 ani, de la această măsuţă, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulţumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce aţi văzut deja. Nu mai are niciun rost”, a declarat Mircea Badea.

Declarațiile lui Mircea Badea de la emisiune au fost completate de acesta și pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Eu așa ceva nu am văzut în viața mea. Este ceva oribil greșit în legătura cu alesul. E momentul să iau niște decizii personale și să mă țin de ele.

Pâna la urmă, cei care stau pe canapea și se uită la mine așteptând să livrez nu riscă nimic. Eu, însă, și cei apropiați de mine ne luptăm cu niște descreierați extrem de periculoși”, a scris el pe contul său de Facebook.