FOTO: Victor Ciutacu, mesaj tăios la adresa lui Mircea Badea: „Am auzit că vechiul meu prieten nu murea să afle asta!”

Gheboasă, cântărețul care a provocat controverse după apariția sa la Untold, a fost invitat în platoul România TV, pentru a-și povesti viața și pentru a spune cum reușește să facă față valului de ostilitate.

08 aug. 2023, 13:03
FOTO: Victor Ciutacu, mesaj tăios la adresa lui Mircea Badea: „Am auzit că vechiul meu prieten nu murea să afle asta!”

După emisiunea de luni, 7 august, realizatorul emisiunii din „prime-time”, Victor Ciutacu, a publicat o imagine cu trapperul care a isterizat opinia publică, fotografie însoțită de un mesaj tăios la adresa lui Mircea Badea și a trustului pe care-l reprezintă.

„Am auzit că vechiul meu prieten, Mircea Badea, nu murea să afle cum s-a realizat Gheboasă. 

Nici eu nu muream să aflu cum îl asasinează Zelenski pe Putin, care are între cinci și șapte cancere sau cum arăta pe dinăuntru drona ucigașă. 

Diferența e că ai mei au văzut incendiul de la Untold, spre deosebire de ai lui, care au orbit la VIP. Și uite că, totuși, supraviețuim amândoi”, a comentat Ciutacu.

Jurnalistul România TV a completat cu un mesaj publicat pe Facebook:

„Nu știu ce ne mai facem copiii ăștia din ziua de azi, sunt de nestăvilit. După ce Gheboasă a mărturisit că se duce la biserică, are duhovnic și se spovedește, acum și David Popovici a fost surprins la o slujbă religioasă în Casa Domnului.

Generația #REZIST e într-un mare pericol 🙂

Găsiți în primul comentariu linkul cu efuziunea de sinceritate a noului star muzical care a oripilat ascultătorii de Bach de la #untold. Cu marele campion la înot (încă) nu mă frecventez, dar – vorba poetului trapper – ‘never say never'”.

Ce a declarat Mircea Badea despre Gheboasă

După prestația lui Gheboasă la Untold, Mircea Badea a comentat:

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot!

Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trapul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: de ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu lu pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”.

Mircea Badea și Victor Ciutacu au fost colegi la Antena 3 până în anul 2013, când cel din urmă menționat s-a alăturat echipei România TV. Prima sa emisiune a fost „Tonomatul lui Ciutacu”. În prezent, realizează „Punctul Culminant”.

În urma plecării lui Ciutacu de la Antena 3, Badea a precizat că în urma „divorțului”, prietenia nu va ceda.

„Victor Ciutacu a luat o decizie. Îi mulţumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”, a declarat Badea în urmă cu zece ani de zile.

VEZI MAI JOS interviul oferit de către Gheboasă la România TV:

EXCLUSIV Gheboasă a suferit un accident de mașină. Primele declarații ale trapperului: „M-am trezit pe contrasens cu cauciucurile bușite”EXCLUSIV Gheboasă: „Eu lucrez pe PFA, fac şi cumetrii, şi parastase, şi îngropăciuni. Doamne-ajută!”EXCLUSIV Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold: „Eu am crescut în Şerpărie! Am trecut prin foarte multe lucruri rele, afară, la școală, cu copiii”EXCLUSIV Gheboasă are ambiţii politice după Untold 2023: „Îmi doresc să ajung președinte la Partida romilor”