Mircea Badea nu are limite când îl înjură pe Turcescu. Vezi ce mesaj a scris pe Facebook

Mircea Badea îl atacă din nou pe Robert Turceascu. Pe pagina oficială de Facebook a postat un mesaj dur la adresa jurnalistului.

02 apr. 2013, 08:08
Mircea Badea nu are limite când îl înjură pe Turcescu. Vezi ce mesaj a scris pe Facebook

„Pupinbasistul Turcescu vrea să mă dea în judecată pentru că-l urăsc. Bine mă, poftim: Te iubesc! În gură!”, a scris Badea pe pagina de Facebook.

Postarea a primit peste 5.000 de like-uri şi peste 600 de comentarii. Nu este prima dată când Badea îl atacă pe Turcescu. La începutul lunii martie, prezentatorul l-a parodiat pe Robert Turcescu care s-a calificat în finala naţională Eurovision. Badea a interpretat o nouă versiune a melodiei „Un refren”, în direct, la o emisiune TV.

„Mircea Badea nu îmi provoacă nicio încordare, ci un sentiment de milă. Deşi, trebuie să recunosc că într-o anumită perioadă mi s-a părut un personaj care putea să facă lucruri importante în televiziune. Din păcate, e un fenomen de degradare accelerată în ceea ce îl priveşte pe Mircea Badea.”, declara Turcescu cu câteva zile înainte.

Robert Turcescu împreună cu trupa Casa Presei s-a calificat în finala naţională Eurovision 2013 cu melodia „Un refren”. După această calificarea, Badea din nou a avut ceva de spus. „Hai că l-am calificat şi pe prost”, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.