Cum a scăpat Mircea Badea pentru totdeauna de gelozie: „Prietene, ești prost?”. Pamfletarul nu mai crede în sufletul pereche (VIDEO)

Mircea Badea nu mai crede în povești siropoase. Pamfletarul de la Antena 3 susține că „sufletul pereche" este doar o himeră pentru naivi. 

23 iun. 2023, 18:39
Cum a scăpat Mircea Badea pentru totdeauna de gelozie: „Prietene, ești prost?”. Pamfletarul nu mai crede în sufletul pereche (VIDEO)

Nu există niciun „suflet pereche” pregătit de „univers”, așa cum se prezintă în filme, muzică sau în fel de fel de reviste cu „sfaturi practice”, avertizează Mircea Badea.

„Motivul pentru care nu-ți găsești sufletul pereche este pentru că sufletul pereche nu există. Este o prostie absolută ‘sufletul pereche’, o expresie de o imbecilitate crasă, o minciunică de prostovănie rostogolindă.

Cine marșează, cine achiesează la prostia asta, la telenovelismul ăsta atât de ieftin, la rozul ăsta ieftin parfumat cu ‘sufletul pereche’ e prost. Nu poți fi decât prost. Să zici ‘să-mi găsesc sufletul pereche…”. ‘Marș acasă!’.

Vrei să-ți găsești sufletul pereche? Prietene, ești prost? Poate ești prost. Dacă ești prost, hai să vedem cum să fii nu atât de prost, eu fiind, totuși, cel mai prost om pe care l-am cunoscut”, a declarat Mircea Badea, în emisiunea sa.

Mircea Badea susține că nu e deloc gelos în relația cu Carmen Brumă: „Gelozia e o boală”

Cunoscutul pamfletar a ținut să ofere un sfat și pentru bărbații geloși.

Gelozia este o boală. Absolut, o boală și trebuie tratată ca atare (…) 

Calmează-te, n-are nicio importanță dacă Mimișor imită poziția unui animal domestic, des întâlnit în curțile cetățenilor. Gândește-te dracului la lucrurile care contează! Puține lucruri contează cu adevărat în viață. 

Ce face Mimișor când nu e cu tine nu contează absolut deloc. Contează ce face Mimișor când e cu tine, asta da! Contează. 

Dacă relația se hăiește din varii motive – scandalurile nu rezolvă absolut nimic. Gelozia, discuțiile astea nu rezolvă nimic. Singura soluție e altă relație. Uneori nu e atât de simplu, pentru că există copii… Dacă situația nu e atât de simplă, asta e. Suportă lucrurile astea, durizează-te! Viața nu e doar curcubee, simpăticeli. Suportă, tăticule!”, a mai comentat Badea.