Gest extrem făcut de un bărbat din cauza geloziei. S-a aruncat cu iubita în braţe de pe o stâncă: „Dacă murim, murim împreună!”

Doi îndrăgostiţi din Turcia şi-au pierdut viaţa după ce, orbit de gelozie şi alcool, bărbatul şi-a luat iubita în braţe şi s-a aruncat de pe o stâncă înaltă de 25 de metri.

15 aug. 2022, 13:35
Gest extrem făcut de un bărbat din cauza geloziei. S-a aruncat cu iubita în braţe de pe o stâncă: „Dacă murim, murim împreună!”

Gest extrem făcut de un bărbat din cauza geloziei. Şi-a luat iubita mai tânără în braţe şi s-a aruncat de pe o sâncă. Cei doi au murit pe loc.

Gest extrem făcut de un bărbat din cauza geloziei. A sărit de pe stâncă cu iubita în braţe

Citeşte şi Crimă şocantă în Austria. Un român şi-a ucis în bătaie iubita pentru că nu câştiga cât şi-ar fi dorit el

Tragedia s-a petrecut în Turcia, după ce cei doi petrecuseră la aniversarea unui prieten. Din cauza alcoolului şi a geloziei excesive, totul s-a terminat într-un mod tragic.

Se pare că cei doi au început să se certe, iar bărbatul în vârstă de 41 de ani a recurs la gestul extrem. Prietenii care au asistat la întreaga scenă sunt şocaţi de cele petrecute. Aceştia spun că înainte de a sări de pe stâncă cu iubita în braţe, bărbatul a spus următoarele cuvinte: „Dacă murim, murim împreună!”.

Femeia a fost luată prin surprindere şi nu a mai putut face nimic pentru a se apăra. Cei doi au murit pe loc.

Trupurile acestora au fost duse la morga spitalului „Marmara Ereglisi”, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, conform Daily Star.

Potrivit primelor informaţii, femeia avea 35 de ani şi ar fi avut doi copii.

Citeşte şi Crimă teribilă în Arad. Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg şi s-au filmat în timp ce comiteau asasinatul