Mircea Badea o face PRAF pe Lidia Buble: „E dezgustător!”

Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Răzvan Simion, Lidia Buble. În cadrul emisiunii „În gura presei", el a spus despre cântăreață că a făcut un gest dezgustător atunci când a declarat că e virgină.

27 iun. 2015, 19:00
Mircea Badea o face PRAF pe Lidia Buble: „E dezgustător!”

Badea a făcut un apel public și s-a arătat foarte mâhnit de declarațiile Lidiei Buble, care s-a lansat pe scena muzicală românească spunând că este virgină.

„Am un apel pentru fetele tinere din showbiz care întâmplător au tați preoți sau pastori: să nu mai declare public, ele sau tații lor, că sunt virgine. E dezgustător! Pentru că treaba asta este o chestiune atât de intimă încât nu privește pe imeni altcineva. Doar dacă nu cumva este un anunț public pe sistemul «Hai, doamne mai simtiti-vă și voi!»”, a declarat Mircea Badea.

Acest apel vine imediat după scandalul izbucnit în presă, după ce Răzvan Simion a fost văzut ieșind din casa Lidiei Buble, iar tată artistei a rispostat vehement acestor zvonuri spunând că fata lui este virgină.

„Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină, şi ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată”, a declarat tată Lidie Buble pentru Click!.