Mircea Badea o pune la punct pe Dana Budeanu. Gafa uriașă făcută de creatoarea de modă

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le dă. Recent, aceasta a postat un mesaj pe Facebook prin care face referire la cei care au intoleranță la gluten.

12 dec. 2022, 14:35
Mircea Badea o pune la punct pe Dana Budeanu. Gafa uriașă făcută de creatoarea de modă

Dana Budeanu i-a atacat pe cei care pretind că au intoleranță la gluten. Mircea Badea nu a stat pe gânduri și a venit imediat cu replica.

Mesajul postat de Dana Budeanu pe conturile de socializare

Crticul de modă reușește să stârnească râsul internauților atunci când postează diverse mesaje, așa cum s-a întâmplat și de această dată. Dacă mulți s-au amuzat, cel care a simțit nevoia de precizări a fost chiar Mircea Badea.

Citește și : Vlăduța Lupău le-a transmis un mesaj emoționant românilor plecați în străinătate ca să-și poată întreține familiile: „Mă înclin în fața voastră”

”Neața la toți mafioții de la coadă la pâine care întreabă dacă e cu maia și goji moji gluten. Luați franzelă, fătălăiloooor!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Mircea Badea a ținut să sublineze că el însuși suferă de intoleranță la gluten și acest aspect nu este deloc de neglijat.

„Eu am cea mai mare intoleranță la gluten. Am boala Duhring. Sunt cel mai intolerant la gluten eu și alți câțiva de la planetă. Forma de boală pe care o avem noi este o boală de nișă, nu este o boală foarte răspândită. Celiachia, intoleranţă alimentară permanentă la gluten, este răspândită, dar eu mă refer la halul în care suntem noi cei cu boala Duhring. Am văzut mulți care ziceau „hahaha, terminați cu prostiile astea cu glutenul”, iar apoi se tăvăleau în chinuri pe diferite spețe. Dana Budeanu să fie sănătoasă și să beneficieze de gluten, nu asta este problema, dar poate nu toți ăștia care mănâncă fără gluten sunt fătălăi, poate unii sunt bolnavi”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Citește și : Florin Piersic l-a depăşit pe Mircea Cărtărescu! Cartea „Viaţa este o poveste…” se bucură de un succes imens

Persoanele cu intoleranță la gluten vor dezvolta anumite simptome după ce au consumat  alimente care conțin grâu, orz sau secară. Simptomele pot include oboseală, greață, în general o stare de rău. Cei care se știu cu această intoleranță trebuie să evite grâul, orzul sau secara. Le este recomandat să consume fructe și legume, carne de pasăre și produse din peste, leguminoase, precum fasole și linte, orez, quinoa, cartofi, unele produse din ovăz.