Mircea Badea s-a dat de gol! Ce salariu colosal încasează realizatorul TV

Mircea Badea s-a dat de gol cu privire la salariul pe care îl are la Antena 3. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a dezvăluit pe Instagram că a plătit către stat suma de 8.911 lei, care reprezintă TVA. "Atâtica a fost doar tva-ul luna asta", a scris Mircea Badea.

05 mart. 2020, 15:19
Mircea Badea s-a dat de gol! Ce salariu colosal încasează realizatorul TV

Mircea Badea ar câştiga, conform unui calcul simplu, înm jur de 40.000 de lei net lunar (circa 8.600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA de 8.911 lei.

Carmen Brumă a pozat dezbrăcată la munte. Cât de sexy este soţia lui Mircea Badea FOTO

Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani cu Carmen Brumă. Cei doi s-au cunoscut în 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea, Carmen Brumă era asistenta lui Mircea Badea și a lui Oreste Teodorescu la emisiunea „Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în 2000, însă au făcut-o publică abia în 2008.

Cei doi au devenit părinți în 2014.

Carmen Brumă dezvăluie secretul siluetei sale impecabile. Ce face pentru arăta aşa, la 42 de ani: „Îmi dau voie să mănânc tot ce vreau”

„E cu sincronizare. Câteodată cedez eu, câteodată el. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a declarat Carmen Brumă.