Mircea Badea și Carmen Brumă, obligați să părăsească urgent locuința în care stăteau de ani de zile: „Așa a fost situația. A trebuit să facem față”

Carmen Brumă și Mircea Badea au fost nevoiți să părăsească locuința în care stăteau de ani de zile cu chirie. Antrenoarea de fitness a dezvăluit că până la urmă au găsit o soluție și s-au mutat în altă casă.

01 nov. 2022, 12:10
Mircea Badea și Carmen Brumă, obligați să părăsească urgent locuința în care stăteau de ani de zile: „Așa a fost situația. A trebuit să facem față”

Carmen Brumă a explicat și cum au ajuns în această situație. Nu e vorba de probleme de natură financiară.  Potrivit antrenoarei, a fost o situație neprevăzută legată de contractul de închiriere.

Familia lui Mircea Badea a găsit o nouă locuință și cu toții sunt încântați de cum arată și cum se simt în ea.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a dezvăluit Carmen Brumă, pentru Antena Stars.

Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

Carmen Brumă este un etalon pentru foarte multe femei din România, când vine vorba de aspectul fizic. În vârstă de 45 de ani, soţia lui Mircea Badea se laudă cu un corp perfect și a început să își împărtășească micile secrete și cu alte femei, contra cost, bineînțeles.

Deși în trecut a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, fosta prezentatoare TV a devenit antrenor personal și acum, câștigă sume frumoase din abonamentele pe care le vinde. În 2014, Carmen Brumă a urmat un curs de tehnician nutriționist și unul de „Fitness Nutrition Diet Specialist”. După care a făcut și un curs de „Instructor de aerobic-fitness”, iar în anul 2019, a absolvit și un curs de consilier de dezvoltare personală.

Astfel, vedeta a devenit antrenor personal și în urma cunoștințelor dobândite a creat mai multe abonamente speciale care sunt la mare căutare. Unul dintre cele mai căutate și mai avantajoase programe este „Abonamentul de urgență” pe fosta prezentatoare TV îl vinde cu 45 de lei. Acesta include un program online de dietă și mai multe antrenamente pentru trei săptămâni.

„Suplă&Sănătoasă în post” este un alt program foarte căutat de către doamnele și domnișoarele care vor să își păstreze silueta și să mănânce sănătos chiar și în post. Programul durează șapte săptămâni iar prețul său este de 40 de lei.

Carmen Brumă s-a gândit și la femeile care vor să aibă un corp de zeiță și a creat programul „Super Silueta de Plajă”, care costă în jur 55 de lei.