Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

Carmen Brumă este un etalon pentru foarte multe femei din România, când vine vorba de aspectul fizic. În vârstă de 45 de ani, soţia lui Mircea Badea se laudă cu un corp perfect și a început să își împărtășească micile secrete și cu alte femei, contra cost, bineînțeles.

28 oct. 2022, 23:19
Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

Deși în trecut a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, fosta prezentatoare TV a devenit antrenor personal și acum, câștigă sume frumoase din abonamentele pe care le vinde.

Citește și Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis

În 2014, Carmen Brumă a urmat un curs de tehnician nutriționist și unul de „Fitness Nutrition Diet Specialist”. După care a făcut și un curs de „Instructor de aerobic-fitness”, iar în anul 2019, a absolvit și un curs de consilier de dezvoltare personală.

Astfel, vedetea a devenit antrenor personal și în urma cunoștințelor dobândite a creat mai multe abonamente speciale care sunt la mare căutare.

Cu cât vinde Carmen Brumă abonamentele minune

Carmen Brumă a dezvoltat șase programe diferite care sunt adaptate în funcție de nevoile și cerințele clienților care îi trec pragul.

Unul dintre cele mai căutate și mai avantajoase programe este„Abonamentul de urgență” pe fosta prezentatoare TV îl vinde cu 45 de lei. Acesta include un program online de dietă și mai multe antrenamente pentru trei săptămâni.

„Suplă&Sănătoasă în post” este un alt program foarte căutat de către doamnele și domnișoarele care vor să își păstreze silueta și să mănânce sănătos chiar și în post. Programul durează șapte săptămâni iar prețul său este de 40 de lei.

Carmen Brumă s-a gândit și la femeile care vor să aibă un corp de zeiță și a creat programul „Super Silueta de Plajă”, care costă în jur 55 de lei.

Un alt program foarte căutat este „Jurnal de gravidă”, acesta costă 50 de lei și este un program special pentru femeile care vor să devină mame.

Și viitoarele mirese care vor să arate senzațional în ziua cea mare pot apela cu încredere la serviciile vedetei, care are un program special și pentru ele, acesta poartă numele de  „Intră în rochia de mireasă”, și costă 40 de lei.

„Programul 3S: Sănătoasă, Suplă și Sătulă” este vedeta programelor de slăbit create de Carmen Brumă, acesta costă în 52 de lei iar femeile care l-au încercat sunt uluite de rezultatele sale.

Citește și Carmen Brumă a trecut prin momente de coșmar: „Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi”