Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca după vânzarea Pro TV

Mircea Badea a reacționat ironic după vânzarea Pro TV. Realizatorul de la Antena 3 a menţionat-o în comentariul său pe vedeta Andreea Esca.

29 oct. 2019, 14:04
Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca după vânzarea Pro TV

Mircea Badea a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care o ironiza pe știrista de la Pro TV, dar și pe colegii săi.

„Americanii au vandut PROTV-ul la ruși. Pe bani americani. Ce vor face duduia Esca plus putzoii de la știri?”, este mesajul postat de Mircea Badea pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce PPF a cumpărat de la CME compania care deține postul de televiziune Pro TV.

Mircea Badea a primit o ofertă-bombă. Ce funcţie publică i s-a propus realizatorului TV

„Achiziția CME, cu activele media ale acesteia în cinci țări europene, vor completa și vor întări în continuare operațiunile noastre de telecomunicații din Europa Centrală și de Est. Vrem să folosim sinergiile naturale între producția de conținut și distribuția acestuia, cu obiectivul de a dezvolta în continuare afacerile noastre de telecomunicații și media. CME este o organizație sănătoasă și bine condusă și nu intenționăm să efectuăm schimbări semnificative la nivelul operațiunilor sale”, se arată în comunicatul în care se anunță tranzacția legată de Pro TV.


loading...
Partenerii noștri