Mircea Badea vrea să plece din România. „N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă!”

Mircea Badea a declarat că ar vrea să plece din România, însă doar dacă ar fi pace, nu forțat de un eventual război!

19 mart. 2022, 09:57
Mircea Badea vrea să plece din România. „N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă!”
Mircea Badea vrea să plece din România

Mircea Badea vrea să plece din România. Prezentatorul TV susţine că nu are motive să rămână în ţară, dar ar părăsi România doar pe timp de pace, nu dacă va fi forțat de împrejurări, făcând referire la războiul dintre Rusia și Ucraina.

Mircea Badea vrea să plece din România. „N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă!”

Mircea Badea a declarat s-ar duce la război dacă România ar fi atacată. „Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea la emisunea „În grua presei„.

Gafă uriaşă la TV. Războiul din Ucraina, ilustrat pe ecran cu scene dintr-un joc pe calculator. Imaginile, comentate şi de un reputat analist militar

Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti. Dialog halucinant între agenţi şi prezentatorul TV

Mircea Badea a dezvăluit recent că a fost oprit de Poliție. Prezentatorul TV se îndrepta spre casă, după emisiunea de la Antena 3, când a fost tras pe dreapta. „Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad. Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit”, a povestit Mircea Badea.