Mircea Băsescu: „Traian e supărat, e logic să fie supărat”

Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, spune că  Traian Băsescu este "supărat" din cauza protestelor de stradă,  informează adevarul.ro. "Eu îl susţin pe Traian, îl sprijin cât pot, dar, dacă schimbi preşedintele, pe cine pui în loc?", se întreabă fratele şefului statului.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 21:27
Mircea Băsescu: „Traian e supărat, e logic să fie supărat”

Mircea Băsescu spune că a vorbit puţin cu preşedintele în ultima perioadă. „E supărat. E logic să fie supărat. A făcut multe lucruri bune pentru ţară şi vrea să mai facă“, spune Mircea Băsescu.

El crede că un preşedinte ales de 5 milioane de oameni nu poate să plece dacă nu sunt de acord cu el 200 de oameni din Bucureşti şi 3.000 din toată ţara.

„Eu cred că sunt nemulţumiţi şi e normal să fie nemulţumiţi, dar nu poţi da jos un preşedinte aşa. M-am uitat la televizor. Am văzut şi omul ăla care nu avea bani să-şi cumpere un frigider dar şi pe cei care scandau în Constanţa. Faptul că lumea poate să spună în stradă ce vrea înseamnă că e democraţie. Dar, dacă schimbi preşedintele, pe cine pui în loc?“, a spus Mircea Băsescu pentru Adevărul de Constanţa.