Mircea Beuran, primele declarații după ce câștigat definitiv procesul cu Spitalul Floreasca! “Cred că există și un Dumnezeu al dreptății”

Doctorul Mircea Beuran a vorbit pentru prima dată, în spațiul public, după ce a câștigat definitiv procesul cu Spitalul Floreasca.

16 feb. 2022, 20:07
Mircea Beuran, primele declarații după ce câștigat definitiv procesul cu Spitalul Floreasca! “Cred că există și un Dumnezeu al dreptății”

Chirurgul Mircea Beuran, demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie de la Spitalul Floreasca după ce o femeie a murit arsă pe masa de operație, a vorbit deschis despre cei doi ani în care s-a luptat prin instanțe cu Spitalul Floreasca.

„Au fost firești, așa cum au fost gândiți. Felicit judecătorii, până la urmă au avut elementele suficiente, obiective. Împart această bucurie cu toți cei care gândesc pozitiv, care au înțeles adevărata poveste pe care au creat-o alții. Alături de noi, pământenii, cred că există și un Dumnezeu al dreptății căruia îi mulțumesc în mod special. Cine gândește pozitiv și știe că nu te poate îngenunchea minciuna, merge mai departe”, a mărturisit doctorul Mircea Beuran la Etno TV.

CITEȘTE ȘI: El este medicul din Iași care lasă angajaților săi o afacere de peste 20 de milioane de euro!

Trebuie repus în funcţie şi despăgubit

Doctorul Mircea Beuran a câștigat definitiv procesul cu Spitalul Floreasca, au decis vineri judecătorii Curții de Apel București. Mircea Beuran trebuie astfel repus în funcția de șef al Secției de Chirurgie, iar spitalul trebuie să îi plătească și despăgubiri constând în salariile pentru lunile în care a fost suspendat.

CITEȘTE ȘI: Mircea Beuran revine în funcţie şi cere despăgubiri pentru perioada de suspendare

Medicul a fost demis de la conducerea Clinicii de Chirurgie a Spitalului Floreasca în ianuarie 2020, după ce o cercetare administrativă a arătat că în cazul pacientei care a luat foc pe masa de operație a fost vorba despre o eroare umană.

Mircea Beuran era de aproximativ 20 de ani șeful Secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca. După sancțiune, Beuran a făcut plângere în instanță pentru a fi repus în funcție.