Mircea Cosma, premiat pentru întreaga activitate de prefectul Prahovei

În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Judeţean Prahova, la care au participat membrii partidelor politice aflate la conducerea judeţului, cu excepţia liberalilor, Mircea Cosma a primit Diploma de Excelenţă din partea prefectului Cosmin Georgescu.

24 iun. 2016, 09:10
Mircea Cosma, premiat pentru întreaga activitate de prefectul Prahovei

Diploma i-a fost oferita pentru intreaga activitate in fruntea Consiliului Judetean Prahova, ca simbol al aprecierii eforturilor depuse de acesta de-a lungul timpului in favoarea judetului nostru.

Cosma se numara printre cei mai activi presedinti de judet, fiind recunoscut la nivel national pentru initierea si implementarea a sute de proiecte in Prahova, unele dintre ele extrem de dificil de realizat, insa nu imposibil, scrie ph-online.

Dintre acestea, il amintim pe cel mai recent, si anume construirea sensului giratoriu suspendat de la Paulesti, singurul de acest tip din Romania si una dintre marile provocari ale administratiei judetene.

In sedinta de astazi, Cosma ar fi trebuit sa isi cedeze, astazi, locul noului presedinte ales, insa intalnirea a fost reprogramata pentru duminica, din pricina absentarii membrilor liberali.