MIRCEA DIACONU, despre ECUAŢIA FERICIRII la PE: Am un nepot care repară dinţii englezilor, altul e comandant

Mircea Diaconu a avut, miercuri, în plenul Parlamentului European, o intervenţie în cadrul dezbaterii "Ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor". Chinuit de minutul pe care îl avea la dispoziţie pentru a-şi spune punctul de vedere, Diaconu a vorbit despre "ecuaţia fericirii şi împlinirii" în viaţă şi despre cei doi nepoţi ai săi care au plecat în străinătate. Intervenţia lui Diaconu a atras ironiile unor colegi români din PE.
Iulian Tudor
16 iul. 2014, 14:21
MIRCEA DIACONU, despre ECUAŢIA FERICIRII la PE: Am un nepot care repară dinţii englezilor, altul e comandant

Mircea Diaconu şi-a început intervenţia referindu-se la minutul pe care îl avea la dispoziţie pentru a-şi expune poziţia pe tema dezbaterii.

„Trebuia să ajung membru în Parlamentul European ca să îmi dau seama cât de mic este un minut”, a spus europarlamentarul independent.

„Remarcabil, dle comisar, fondurile, eforturile, intenţiile de a rezolva acest fenomen”, şi-a continuat discursul Diaconu, punctând:

„Dacă este un fenomen, înseamnă ca are nişte cauze. Dacă nu tratăm cauzele, nu le conştientizăm, fenomenul nu poate dispărea. Despre cauze mai puţin. Uneori a investi fonduri în acest gen şi în acest fenomen este ca şi cum ai turna apă în nisip.”

CITEŞTE ŞI Îşi pierde MIRCEA DIACONU mandatul de europarlamentar? Decizia CCR care îi dă emoţii. Ce spun experţii

„După părerea mea, ecuaţia fericirii, împlinirii în viaţă este raportul între ceea ce crezi că poţi să faci şi ceea ce într-adevăr ştii să faci. Întrebarea care se pune întotdeauna între un angajator şi un tânăr este: ce ştii să faci? La întrebarea asta răspundem foarte greu, tineri sau bătrâni. Din păcate minutul s-a dus. Mai spun un singur lucru. Dintre nepoţii care au plecat din ţara mea, eu sunt român, unul dintre ei repară dinţii cetăţenilor englezi şi nu îl lasă să plece acasă de bun ce este, iar celălalt este comandant de navă şi transportă cetăţeni europeni de colo colo”, a spus Diaconu, atenţionat că minutul i-a expirat.

Puteţi urmări discursul lui Mircea Diaconu AICI

Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureşan, a comentat ironic intervenţia lui Mircea Diaconu.

„Acum în plenul Parlamentului European, Mircea Diaconu, băgându-şi mâinile în buzunare: „După părerea mea şi nu numai a mea…ecuaţia fericirii în viaţă este…” Puteţi apasa like chiar dacă nu vă place”, a scris pe Facebook Mureşan.

CITEŞTE ŞI Mircea Diaconu îl REFUZĂ pe Iohannis să se întoarcă în PNL: Eu am tuns iarba, gata!

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!