Mircea Diaconu și Diana Lupescu, o poveste de dragoste care bate orice scenariu de film

Mircea Diaconu și Diana Lupescu sunt împreună de 39 de ani. Povestea lor de dragoste și modul în care actorul a cerut-o pe Diana în căsătorie sunt cu adevărat remarcabile.

11 mart. 2024, 15:22
Mircea Diaconu și Diana Lupescu, o poveste de dragoste care bate orice scenariu de film

Povestea de dragoste dintre Mircea Diaconu și Diana Lupescu a început o frumoasă poveste de dragoste în octombrie 1980. Datorită unei întâlniri întâmplătoare cu o colegă a Dianei, actorul a aflat despre planurile sale de călătorie în Moldova și i-a cerut numărul de telefon al Dianei. Când a ajuns în Bacău, unde Diana era actriță, Mircea Diaconu a sunat-o și a invitat-o la o cafea. Ziua petrecută împreună a fost specială, iar la finalul acesteia, Mircea Diaconu a întrebat-o pe Diana dacă ar vrea să se căsătorească cu el. Răspunsul a fost un DA hotărât și sincer, scrie Click.ro.

Citește și: Mircea Diaconu: „Candidatura la prezidențiale a fost ca un accident!”. Cum a dat handbalul pe teatru şi de ce „s-a sinucis” din dragoste

După doar o lună de la hotărâtul ”DA”, Mircea Diaconu și Diana Lupescu s-au și căsătorit.

„A fost o zi nemaipomenită! Piața — ne-am căsătorit la primăria din Piața Amzei — era plină de crizanteme și hazul a fost că toată lumea adunată acolo nu știa dacă se filmează sau ne căsătorim de-adevăratelea…“, a povestit Diana Lupescu, într-un interviu.

Citește și: Mircea Diaconu, impresionat de gestul emoționant făcut de Toma Caragiu, înainte să moară: „A fost toată viața lui un om cald și empatic”