Mircea Diaconu, vicepreşedintele CJ Vrancea, a murit

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Mircea Diaconu, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ din Focşani. Vicepreşedintele Mircea Diaconu avea 78 de ani şi suferea de o boală incurabilă, informează Monitorul de Vrancea.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 11:06
Mircea Diaconu, vicepreşedintele CJ Vrancea, a murit

Mircea Diaconu s-a născut la data de 28 septembrie 1933, a absolvit Facultatea de Silvicultură din Braşov în 1952. Pe plan politic, din anul 1996 şi până în prezent, a fost ales consilier judeţean. Din 2000 şi până în prezent a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Mircea Diaconu s-a născut la data de 28 septembrie 1933, a absolvit Facultatea de Silvicultură din Braşov în 1952, iar în 1957 a fost angajat ca inginer la Ocolul Silvic Tulnici. Din 1958 a deţinut funcţia de inginer şef la Întreprinderea Forestieră Vrancea, iar în perioada 1965 – 1968 a fost numit inginer şef al Direcţiei Regionale de Economie Forestieră. Din 1968 şi până în 1994 a fost Inspector Şef al Inspectoratului Silvic Judeţean Vrancea, iar în perioada 1994 – 1997 a fost director la Agenţia de Protecţia Mediului Focşani. Pe plan politic, din anul 1996 şi până în prezent, a fost ales consilier judeţean. Din 2000 şi până în prezent a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că este profund îndurerat de trecerea la cele veşnice a vicepreşedintelui Mircea Diaconu, precizând că acesta a fost un om deosebit, cum rar i-a fost dat să întâlnească. Oprişan a adăugat că odată cu dispariţia dintre noi a vicepreşedintelui Mircea Diaconu, Vrancea pierde unul dintre cei mai buni oameni, care şi-a iubit semenii şi natura. „Astăzi a plecat dintre noi vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Mircea Diaconu. A fost un credincios care a iubit, mai presus de orice, oamenii și natura. Și-a trăit viața cu demnitate, alături de familia pe care a iubit-o din tot sufletul. A părăsit această lume răpus de o boală cruntă. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în rândul celor drepți!“, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.