Mircea Diaconu: Voi bea şampania victoriei în toate oraşele prin care am trecut în campanie

Candidatul independent pentru alegerile europarlamentare Mircea Diaconu a promis, luni, în timpul vizitei pe care a făcut-o în municipiul Bistriţa în cadrul turneului său electoral, că, dacă va câştiga în 25 mai, în următoarea zi îşi va lua maşina ARO şi va face un scurt tur de stadion prin toate oraşele prin care a trecut în cele 22 de zile, pentru a bea alături de susţinători şampania victoriei, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 17:59
Mircea Diaconu: Voi bea şampania victoriei în toate oraşele prin care am trecut în campanie

‘Pe 25 mai, seara târziu, o să ştim cam ce s-a întâmplat. Dacă e pozitiv, pregătesc iar ARO şi mai fac un tur rapid de stadion cu o şampanie. Atât, o şampanie în fiecare loc. Să bem o şampanie, atât, şi am plecat mai departe’, a spus Diaconu.

La întâlnirea de la Bistriţa, programată să aibă loc lângă Biserica Evanghelică din centrul istoric, au participat aproximativ 30 de cetăţeni, în cea mai mare parte persoane în vârstă. Printre acestea s-au numărat o parte dintre bistriţenii care au protestat în stradă la începutul anului 2012 împotriva guvernului Boc, cadre didactice, dar şi fiul regretatei interprete de muzică populară Valeria Peter Predescu, Nicu Predescu.

Oamenii i-au cerut lui Mircea Diaconu ca, în eventualitatea în care va obţine voturile necesare pentru a deveni europarlamentar, să rămână independent, lucru pe care acesta a promis că îl va face.

Întrebat de un jurnalist dacă va face un film după turneul său electoral numit ‘Ocolul României în 22 de zile’, Diaconu a răspuns că povestea sa seamănă cu un film american, care în general se termină cu happy-end.

‘Un film trebuie să fie ceva interesant, ceva palpitant. Asta este o poveste, atâta tot, şi nu-i ştim finalul încă. A început foarte frumos şi a curs foarte bine până aici. E ca un fel de film american, în care un cetăţean are o problemă şi alţi cetăţeni, din spirit civic, sunt alături de el. E o poveste tipic americană, care în general are happy-end. Nu ştim ce va fi aici’, a spus Diaconu.