Mircea Drăghici, fost trezorier PSD, a demisionat din partid: „Am hotărât sa iau o decizie radicala”

Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, inculpat de DNA într-un dosar de delapidare a subvențiilor acordate pentru PSD de către AEP, a anunțat marți, pe Facebook, că demisonează din PSD

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 14:02
„Am analizat cu multă responsabilitate situația politică actuală, PSD se află în reconstrucție și pentru a întări parcursul pe care actuala conducere și-l doreste, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum și starea mea de sănătate, asăazi am demisionat din PSD și am comunicat acest lucru domnului președinte, Marcel Ciolacu și domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat și dorința mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Țin să mulțumesc tuturor colegilor de la nivel național și din Argeș, pentru cei 23 de ani de conviețuire ca într-o familie!”, a scris Mircea Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Achitarea lui Mircea Drăghici şi Constantin Nicolescu, anulată după decizia CCR. Dosarul se rejudecă de la zero

Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată pe 25 iulie 2019, pe motiv că și-a cumparat vilă și mașină din banii partidului. 
 
„În exercitarea funcţiei de trezorier, în cursul lunii februarie 2018, suspectul împreună cu o persoană din familie, a negociat şi a convenit să achiziţioneze, de la un vânzător, un imobil având o valoare de circulaţie de peste 500.000 euro, pe care să-l achite, în parte, cu sume de bani pe care le gestiona în calitate de trezorier, şi în parte, cu fonduri proprii”, anunţat atunci procurorii.