Mircea Duşa, dus de urgenţă la spital după o întâlnire cu Mircea Geoană. Care e starea fostului ministru

Mircea Duşa a fost transportat miercuri cu ambulanţa la spital, după ce i s-a făcut rău. Fost ministru al Apărării se afla împreună cu Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, atunci când a acuzat probleme de sănătate.

27 iul. 2022, 14:15
Mircea Duşa, dus de urgenţă la spital după o întâlnire cu Mircea Geoană. Care e starea fostului ministru

A fost chemată ambulanţa, iar Mircea Duşa a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş. Din primele informaţii, fostului ministru i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii, conform Antena3. Mircea Duşa suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a fost prezent miercuri la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureș, împreună cu fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa, și de rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei.

În timpul unei şedinţe cu uşile închise, cu privire la capabilitățile Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, a apărut o ambulanță a unității care s-a îndreptat spre locul unde avea loc întâlnirea. Ulterior, a fost chemată şi o ambulanță civilă.

Citeşte şi: Doliu uriaș în lumea muzicală românească! Toată echipa de la Vocea României e în șoc, a murit una dintre cele mai îndrăgite antrenoare de voci

Mircea Geoană, prima reacţie după ce lui Mircea Duşa i s-a făcut rău. „Ne-a luat pe toți prin surprindere”

Iniţial, s-a transmis că i s-a făcut rău unei persoane, probabil militar. În timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a făcut precizări despre incident.

„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, conform sursei citate.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă, din informațiile obținute de la familia sa.

Citeşte şi: Vouchere sociale. La cât timp sunt alimentate cardurile după ce le aduce poştaşul