Mircea Geoană, întâlnirea cu Dăncilă la Guvern. Premierul: Cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi

Mircea Geoană a ajuns, miercuri la prânz, la Palatul Victoria unde are o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă. Întâlnirea de la Guvern vine la scurt timp după ce Vioric Dăncilă a declarat, făcând referire la Mircea Geoană, exclus din PSD, dar și la alți foşti colegi, că toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat "vor fi întotdeauna bineveniţi".

RomaniaTV.net
29 mai 2019, 08:41
Mircea Geoană, întâlnirea cu Dăncilă la Guvern. Premierul: Cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi

„V-am spus un lucru, faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD vor avea… Eu îmi doresc ca toţi oamenii de bună-credinţă (să revină – n.r.) care, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament, întrebată dacă fostul preşedinte al social-democraţilor, Mircea Geoană, ar putea „să fie recuperat de PSD”, potrivit Agerpres.

Premierul Dăncilă a participat miercuri la Parlament la conferinţa la nivel înalt „Condiţia femeii moderne – între empowerment, leadership şi discriminarea de gen” organizată în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Rotative a Consiliului UE.