Mircea Geoană, audiat la DNA VIDEO

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a prezentat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie. El ar fi dat declaraţii în calitate de martor în dosarul lui Cătălin Voicu. Mircea Geoană ar fi fost înregistrat când o membră a PSD i-a cerut numărul de telefon al lui Cătălin Voicu, potrivit romanialiberă.ro.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 10:02
Mircea Geoană, audiat la DNA VIDEO

Mircea Geoană a venit neînsoţit de avocat la DNA. La ieşirea de la audieri, preşedintele Senatului a declarat că  a venit în calitate de martor . „Conţinutul discutiilor este confidenţial”, a declarat Geoană, după ce a ieşit de la audieri, negând faptul că negat că dosarul în care a fost audiat ar avea legătură cu senatorul Cătălin Voicu sau cu Ionuţ Costea, preşedintele Eximbank.

Potrivit romanialiberă.ro, a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul lui Cătălin Voicu.

Fostul senator Cătălin Voicu este cercetat pentru fapte de corupţie. Potrivit cererii de arestare trimise la Inalta Curte de Casatie si Justitie, în 2006 ar fi avut loc un schimb de SMS-uri între Mircea Geoană şi vicepreşedinta PSD Dolj, Maria Schutz. Aceasta se plângea că e cercetată penal alături de alţi membri ai PSD, iar Geoană îi răspundea chemând-o la Bucureşti.


loading...