Mircea Geoană, dezvăluiri în premieră despre boala de care suferă: „Am avut sperieturile mele. La Bruxelles, sistemul medical e mai organizat decât în România”. Experienţa cu nosocomialele din spitalele româneşti

Ras pe cap, cu faţa mai rotunjită decât de obicei şi cu fizionomia mult schimbată - această apariţie a lui Mircea Geoană a dat startul speculaţiilor că secretarul general adjunct NATO ar suferi de o boală gravă. Acum, fostul candidat la prezidenţiale a oferit mai multe detalii referitoare la afecţiunea de care suferă.

15 ian. 2023, 14:33
Mircea Geoană, dezvăluiri în premieră despre boala de care suferă: „Am avut sperieturile mele. La Bruxelles, sistemul medical e mai organizat decât în România”. Experienţa cu nosocomialele din spitalele româneşti

Mircea Geoană nu a dezvăluit despre ce boală este vorba, specificând că va vorbi despre acest lucru într-o viitoare carte autobiografică.

Mircea Geoană vorbeşte despre boala de care suferă

Secretarul general adjunct NATO este de părere că unii medicii din România sunt chiar mai buni decât cei de la Bruxelles, dar că el alege să meargă la medicii din Bruxelles pentru că locuieşte acolo, în plus, sunt medici care colaborează cu NATO.

Da, dar nu intru în detalii pentru că sunt detalii care… poate în cartea de memorii o să le scriu sau o să le scrie un biograf al meu când o să aibă voie să se uite la arhive […]

Citeste si Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante: ”Când au văzut rezultatul analizelor mele, medicii au început să se cheme unii pe alții”

Am avut și eu probleme de sănătate, am avut sperieturile mele… Sunt doctori foarte buni și aici, uneori sunt doctori mai buni aici decât acolo… Trăind la Bruxelles, când mă duc la medic, mă duc mai degrabă acolo, pentru că sunt medicii noștri și mă duc pe sistemul nostru de la NATO. Acolo sistemul este mai organizat, nu neapărat oamenii. Cred că dacă ai un doctor bun în România și știi că e un loc în care poți să ai încredere, te duci pentru că sunt foarte buni, dacă simți că treaba nu merge și că îți pui viața în risc, încerci și în altă parte”, a spus Mircea Geoană în emisiunea La cină, moderată de Ionela Năstase.

Experienţa nefericită cu nosocomialele din spitalele româneşti

Şi rămânând tot în sectorul sănătăţii, Mircea Geoană a dezvăluit că cel mai greu moment din viaţa lui are legătură tot cu sănătatea, mai exact cu sistemul medical românesc. A fost momentul în care a fost la un pas să-şi piardă fiica din cauza unei infecții nosocomiale.

Cel mai dificil moment din viața mea a fost când s-a născut Ana. Mihaela a născut la Municipal și asta mică a plecat din spital cu o infecție spitalicească și am fost la limită să o pierdem, la câteva zile după ce s-a născut. O luasem deja acasă… Noroc că am avut un prieten care a putut să facă rost de un antibiotic pentru vârsta respectivă și am salvat-o. Deci, pentru mine, ăla a fost…

Citeste si Fiica lui Mircea Geoană a pozat în lenjerie intimă. Cum arată fata secretarului general adj. al NATO!

Au murit părinții, au fost momente grele, evident toate sunt grele, dar pentru mine momentul ăla a fost absolut înfiorător, puteam să o pierdem pe Ana și faptul că poți să mori cu zile, la câteva zile, într-un spital din România încă mi-a rămas pe creier și dacă e ceva de făcut, va trebui să ne apucăm să facem spitale noi și curate”, i-a dezvăluit Mircea Geoană Ionelei Năstase.