Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante: ”Când au văzut rezultatul analizelor mele, medicii au început să se cheme unii pe alții”

Anul 2022 a fost unul destul de greu pentru Mircea Geoană care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Secretarul general adjunct al NATO a urmat un tratament puternic și extrem de violent, care l-a lăsat fără păr.

08 ian. 2023, 10:00
Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante: ”Când au văzut rezultatul analizelor mele, medicii au început să se cheme unii pe alții”
Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante: ”Când au văzut rezultatul analizelor mele, medicii au început să se cheme unii pe alții”

Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante. Nu este pentru prima dată când Mircea Geoană se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre un episod halucinant care a avut loc în urmă cu mulți ani.

Citește și Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!

Mircea Geoană, dezvăluiri halucinante

După ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană a mers la spital pentru un consult, însă rezultatele analizelor sale i-a șocat pe medicii, care se uitau la el ca la un cobai.

„Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: „dar puteți să mergeți?! auziți bine?!

Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, a spus Mircea Geoană la podcastul lui Damian Drăghici.

Secretarul general adjunct al NATO a vorbit și despre aderarea României în Spațiul Schengen pe care a semnat-o cu mâna sa. El susține că ceea ce s-a întâmplat în 2022 este dovada vie că România este tratată ca fiind o țară de mâna a doua.

„Ce s-a întâmplat cu Schengen nu este o chestie în sensul că „mai stăm un pic la coadă”. Ce s-a întâmplat cu Schengen, de fapt, este ilustrarea faptului că suntem tratați ca fiind de mâna a doua, iar lumea nu mai suportă acest lucru. De aici vine mânia oamenilor. Nu vorbesc de mecanica, execuția problemei etc. Politic, tehnic putem discuta. Românul a răbufnit și trebuie să spun că românul are dreptate să răbufnească pentru că sunt lucruri pe care noi le-am putea face mai bine ca țară, ca instituții etc”, a subliniat Secretarul general adjunct al NATO.

Numărul 2 din NATO a dezvăluit că „în decembrie 2004, cu Vasile Pușcaș, a fost la Bruxelles și a încheiat negocierile de aderare la Uniunea Europeană”: după cinci ani, ar fi trebuit să fim primiți în Schengen.

„Ni se cuvinte să intrăm în Schengen! Este dreptul nostru. Eu am negociat: în decembrie 2004, cu Vasile Pușcaș, am fost la Bruxelles și am încheiat negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Eu am semnat, cu mâna mea. Automat trebuia să intrăm în Schengen la cinci ani după aderarea în UE, să nu mai avem MCV, să intrăm în zona euro, să avem mai multe coridoare europene. Coridorul 9 transversal prin Moldova românească a dispărut complet de pe hartă. De ce a dispărut? Cum a dispărut?! Am semnat clar: la cinci ani după aderarea în Uniunea Europeană, trebuia să nu mai avem MCV! Am semnat și să aderăm în Schengen! Și pentru zona euro!”, a mai spus Mircea Geoană.

Citește și Mircea Geoană: „Putin trebuie să înțeleagă că războiul pentru ei e un cost prea mare. NATO e aici și apără România”