Mircea Geoană, întâlnire surpriză cu fosta armă a liberalilor

Întâlnire de grad 0 între un fost lider PSD şi "arma secretă" a liberalilor. Paparazzi CanCan i-au surprins recent pe Mircea Geoană şi Marian Munteanu când s-au întâlnit într-o terasă din Capitală.

31 mai 2017, 08:00
Mircea Geoană, întâlnire surpriză cu fosta armă a liberalilor

„Am fost la o întâlnire cu nişte prieteni comuni din străinătate. Eu şi Mircea Geoană avem prieteni comuni din SUA, care au trecut prin România, şi cu care am luat masa”, a declarat Marian Munteanu pentru CanCan.

Fostul candidat al PNL la Primăria Capitalei a recunoscut că deşi întâlnirea n-a fost una politică, participanţii au discutat şi despre situaţia din România, dar şi cea internaţională.

„La masă au fost şi doi oameni de la PNL şi doi de la PSD. De asemenea, patru prieteni americani. Toţi prietenii mei sunt importanţi! Am vorbit cu Mircea Geoană, ne-am salutat, habar n-aveam că a criticat desemnarea mea drept candidat PNL la Primăria Bucureşti. Întâlnirea n-a fost una strict politică, dar am discutat şi despre politică. S-a vorbit mai mult despre situaţia internaţională, despre Brexit, despre ce se întâmplă în Europa”, a mai spus Marian Munteanu.